Zagreb, 23. studenoga 2022. (GIA) – U okviru DRIVE Beyond Exellence programa unaprjeđenja znanja i vještina svojih zaposlenika, Fortenova grupa je zajedno s COTRUGLI Business School pokrenula novi ciklus edukacija kroz Navigate program.

U drugoj generaciji polaznika je 22 zaposlenika iz 14 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d., a najviše ih je iz poslovnog područja prehrana i maloprodaja. Oni će kroz 14 mjeseci edukacije dizajnirane za menadžere Fortenova grupe prije svega osnažiti svoje vještine vođenja, a kroz rad na konkretnom projektu iz poslovanja pod paskom izvršnih direktora Fortenova grupe, promišljati o unaprjeđenjima u svojim kompanijama i steći nova, praktična organizacijska znanja. Sve će se to dodatno odraziti na mobilizaciju njihovih timova i organizacija, ali i na ostvarivanje ciljeva u okviru realizacije strategije Fortenova grupe.

„Sustavnu konsolidaciju poslovanja Fortenova grupe pratila je i izgradnja sustavne podrške razvoju našeg ključnog resursa – naših talenata. Taj je pristup polučilo značajne rezultate jer, osim što smo u svega četiri godine poslovanja postali jedan od najpoželjnijih poslodavaca u okruženju, razvili smo i tri vlastita tailor made programa edukacije, kroz koje je u prvoj generaciji prošlo više od 250 naših zaposlenika. Tijekom ovog mjeseca s novim ciklusima edukacije započinje još 200 -tinjak kolegica i kolega iz cijele Grupe pa će u dvije godine kroz internu edukaciju proći gotovo 400 zaposlenika. Već su prve generacije potvrdile da ulaganje u širenje znanja i osobni rast i razvoj naših talenata, znači i jačanje potencijala Grupe u ostvarenju poslovnih ciljeva. Sigurni sam da će i doprinos druge generacije polaznikasvih programaDRIVE Beyond Exellence-a biti jednako snažan i vidljiv“ –  rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe povodom pokretanja drugog ciklusa Navigate programa.

„Iznimno nam je drago što smo već drugu godinu  edukacijski partner Fortenova Grupe te da kroz „Drive Beyond Excellence – Navigate“ program nastavljamo doprinositi jačanju profesionalnih kompetencija zaposlenika Grupe, a sve u cilju postizanja zacrtanih strateških ciljeva, kao i, ništa manje važnom, osobnom razvoju. Kao vodeća poslovna škola na području jugoistočne Europe uvijek ističemo važnost cjeloživotnog obrazovanja i veseli nas dati svoj doprinos osobnoj, građanskoj, društvenoj i poslovnoj perspektivi. Siguran sam kako će polaznici programa biti važne karike u razvoju svoje organizacije te da će osobnim primjerom pridonijeti konkurentnosti hrvatske ekonomije.“, izjavio je Zoran Đorđević, partner i akademski direktor u COTRUGLI Business School.

Izvor i foto: Fortenova grupa

Objavljeno 23. studenoga 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.