Rijeka, 8 travnja 2022. (GIA) – Croatia osiguranje otvorilo je u Rijeci novu Croatia Polikliniku, opremljenu najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Pacijentima iz Rijeke i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom, a niz pregleda, pretraga i ostalih medicinskih usluga dostupno je na jednom mjestu, bez čekanja.

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kontinuirano ulaže u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj, a s ulaganjima nastavlja i u narednom periodu.

„Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj, a vrijednost ulaganja u ovoj i sljedećoj godini iznosi 60 milijuna kuna. Kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga ove godine, uz otvorenje u Rijeci, imamo u planu otvaranje još dvije Poliklinike. Croatia Poliklinike djeluju više od 15 godina, a postale su prepoznatljive u sredinama u kojima posluju prije svega zbog znanja i stručnosti naših liječničkih timova i medicinskog osoblja. No, važan su dio naše prepoznatljivosti i vrhunska medicinska oprema, tehnologija i aparati za dijagnostiku i liječenje koji nam omogućuju kontinuirano pružanje zdravstvene usluge najvišeg standarda našim pacijentima“, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Nakon Zagreba, Splita, Pule i Koprivnice, poliklinika u Rijeci peta je Croatia Poliklinika u Hrvatskoj. Stanovnici s riječkog područja u novoj Croatia Poliklinici moći će obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede, sistematski pregled, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Pregledi obuhvaćaju područja interne medicine, oftalmologije, neurologije, ginekologije, dermatologije i venerologije, urologije i otorinolaringologije, a poliklinika ima i uslugu dnevne bolnice.  

Širenjem svojih Croatia Poliklinika, koje će se nastaviti i naredne godine, Croatia osiguranje omogućit će dostupnost vrhunskih privatnih zdravstvenih usluga u svim dijelovima Hrvatske.

Izvor: Korporativne komunikacije Croatia osiguranja Foto: Lijecnicki tim Poliklinike na čelu s ravnateljicom Natašom Poldan Grabar_Foto: Pixsell/Luka Stainzl

Objavljeno 8. travnja 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.