Zagreb, 19. rujna 2022. (GIA) – Spyrosoft je tvrtka za dizajn i razvoj softverskih rješenja nastala 2016. u Poljskoj, a od 2019. godine prisutna je i u Hrvatskoj, gdje direktorsku funkciju obnaša Igor Koržinek. Tvrtka je od 2020. do 2022. godine uvrštena među 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi, a 2021. godine je i ponijela titulu najbrže rastuće tehnološke tvrtke po ocjeni Financial Timesa. Taj trend rasta prate i uredi Spyrosofta u Zagrebu i Osijeku, gdje je u zadnjih 18 mjeseci počelo raditi 40 novih zaposlenika, uglavnom visokomotiviranih inženjera, stručnjaka, koji djeluju u automobilskoj, geospacijalnoj, medicinskoj, financijskoj te industriji 4.0.

Pozitivan rast i razvoj prepoznati su i u Hrvatskoj, te je 30. lipnja ove godine direktor Spyrosofta za Hrvatsku Igor Koržinek, preuzeo nagradu “Zlatna bilanca”, u kategoriji Najuspješniji novi poduzetnik.

Recept za uspjeh, po Koržinekovoj ocjeni, jest slušanje želja i ideja zaposlenika. ”Tako je došlo i do otvaranja novog ureda u Osijeku, kako se zaposlenici ne bi trebali preseliti, već ostati u regiji odakle potječu. Uskoro bi mogao doći na red i treći ured…” – najavio je Koržinek.

Pozivamo vas na ”AFTER SUMMER LEARN & CHAT” događanje koje Spyrosoft održava u četvrtak, 22. rujna 2022. u prostorima WESPA SPACES, na zagrebačkoj Zavrtnici, s početkom u 16:30 sati i temom ”The Place Where Technology Enthusiast Can Thrive”.

Imat ćete jedinstvenu priliku upoznati ključne ljude Spyrosofta, kao što su Witold Leder, CEO Spyrosoft Solutions, direktora Spyrosofta u Hrvatskoj Igora Koržineka, te poslušati stručno predavanje na temu Embedded in Automotive, koje će održati Andrzej Aksenczuk, CTO Spyrosoft Solutions.

Nakon službenog programa nastavit ćemo druženje u opuštenom druženju, gdje možete i saznati zašto smo toliko poželjan poslodavac i partner.

Više informacija i prijave za događanje dostupne su na stranici za registraciju.

Izvor: Ex-alto/spyrosoft https://spyro-soft.com/croatia

Objavljeno 19. rujna 2022. sva prava pridržana PoslovniFM.