Zagreb, 12. lipnja 2022. (GIA) – Udruženje obrtnika grada Zagreba obilježilo je u nedjelju 12. lipnja tradicionalni, 56. Dan obrtnika, kojem je uz brojne uzvanike nazočio i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Joško Klisović.

Prigodnim druženjem i dodjelom nagrada najzaslužnijim zagrebačkim obrtnicima, Udruženje obrtnika grada Zagreba zahvalilo je svim obrtnicima koji svojim osobnim angažmanom doprinose radu Udruženja, komorskog sustava i obrtništva u cjelini.

– Čestitam vam vaš rođendan! 56 godina je doista respektabilan broj i to je nešto s čim se trebate ponositi. Čestitam i svim današnjim dobitnicima nagrada Udruženja. Gradska skupština će i dalje biti otvorena svim zagrebačkim obrtnicima jer Grad Zagreb bez obrtnika ne bi bio to što jest! – rekao je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Joško Klisović.

Udruženje obrtnika grada Zagreba inače je najveće udruženje obrtnika na području Republike Hrvatske, koje okuplja oko sedam tisuća obrtnika proizvodnih i uslužnih djelatnosti, koji su organizirani u 38 sekcija. 

Foto: Vinko Badrov

Objavljeno 13. lipnja 2022.