Rock kulturist

E-mail: goran@poslovniFM.com

Neumorni pratitelj svih kulturnih događanja, posebno zahvalan za rock i glazbu koja nije mainstream.
Ljubitelj dobrih knjiga, kazališnih noviteta, dobrih koncerata, vrstan poznavatelj hrvatske administracije, borac za prava malih poduzetnika u kulturi.
Kad ne razmišlja kako je poslovati u djelatnosti kulture – multimediji, umjetnosti, glazbi, kazalištu, izdavaštvu, filmu ili baštini, odmara se u zelenilu izvan velikoga grada.
Sklon timskom radu s iskustvom u različitim situacijama, kako unutar medijskih organizacija, tako i u sklopu različitih radionica i projekata; vrlo iskusan u vođenju projekata koji zahtijevaju koordiniranu suradnju nekoliko timova.
Novinar s diplomom, prošao je i sve stupnjeve u medijskoj industriji, od novinara do urednika, više u dobrim projektima ali i onim propalima. Bio je i glavni urednik mjesečnika Total film, kao i glavni urednik časopisa za kulturu Godine, Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu. Voli pomagati mladim kolegama, pa i ne čudi i njegovo sudjelovanje u Školi novih medija, gdje je poučavao tehnike i alate novih medija. I nešto posebno: u suradnji s Nikom Titanikom koautor je prvog hrvatskog animiranog online filma izrađenog u Flash tehnologiji (2001.), prikazanog na Danima hrvatskog filma.