Zagreb, 10. listopada 2023. (GIA) – Algebra MBA Poslovna škola dobila je novo kadrovsko pojačanje. Nakon više od 20 godina iskustva u području razvoja obrazovnih programa za menadžere i poduzetnike, Zoran Đorđević, donedavni programski direktor COTRUGLI Poslovne škole, preuzeo je funkciju direktora Algebra MBA Poslovne škole na kojem će biti zadužen za osmišljavanje i provedbu novih programa, selekciju i privlačenje novih predavača te nadgledanje ukupnog poslovanja i izvedbu programa škole. Arsen Šolić ostaje zadužen za vođenje i razvoj e-Leadership MBA studija kojemu će fokus biti na inovativnim programima usmjerenim na digitalnu transformaciju, industriju 4.0 i upravljanje digitalnim proizvodima (product management). Novim kadrovskim pojačanjem, Algebra želi dodatno osnažiti svoju tržišnu poziciju pružatelja konkurentnih obrazovnih programa usmjerenih na razvoj suvremenih lidera i menadžera.

„Vjerujemo da će nam Zoranovo bogato iskustvo pomoći u daljnjem razvoju i jačanju tržišne konkurentnosti naše poslovne škole u kojoj snažan fokus stavljamo upravo na razvoj vještina lidera modernog, digitalnog doba koje sa sobom nosi posebne izazove u upravljanju ljudima i resursima. U vremenu globalne konkurencije, brzih promjena i potrebe za izgradnjom agilnih i inovativnih timova, kvalitetan menadžerski kadar ključan je faktor u dinamičnoj transformaciji poslovanja i održivoj realizaciji poslovnih planova kompanija.“ – istaknuo je izv. prof. dr. sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra.

Đorđević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, dok je titulu MBA – Master of Business Administration stekao 2005. godine završivši program COTRUGLI Poslovne škole. Profesionalni put započeo je u Hrvatskom udruženju menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) gdje je, kao voditelj projekata, bio zadužen za provedbu edukacijskih programa usavršavanja menadžerskih vještina za članove udruženja. U COTRUGLI Poslovnoj školi Đorđević je 2006. godine preuzeo poziciju partnera i direktora edukacijskih programa pri čemu je bio odgovoran za osmišljavanje i provedbu kurikuluma za MBA programe, otvorene programe i korporativne akademije s ciljem podizanja kompetencija menadžerske populacije na području Centralne Europe. Član je i akreditacijske komisije AMBA-e (Association of MBA’s) sa sjedištem u Londonu, UK za akreditaciju programa iz područja ekonomije i poduzetništva.

„Suvremeni kanali komunikacije i upravljanja zahtijevaju puno širi i sveobuhvatniji pogled pa i menadžeri danas moraju biti sposobni brinuti o mnogo paralelnih aspekata razvoja organizacije, puno intenzivnije nego su to trebali u nekim ranijim periodima. Cilj mi je unutar Algebra MBA Poslovne škole, uz razvoj postojećih, pokrenuti i nove, inovativne programe koji će odgovoriti na sve veće zahtjeve modernog, umreženog društva i kojima ćemo tržištu pružiti portfelj kreativnih i kompetentnih lidera spremnih za rješavanje kompleksnih izazova današnjice“ – kazao je Đorđević.

Algebra MBA Poslovna škola referentni je centar uspješnosti na državnoj, regionalnoj i europskoj razini za e-Leadership, strateško upravljanje, te poslovnu transformaciju i inovacije u digitalnoj ekonomiji i industriji 4.0, kao i pouzdan poslovni partner domaćim i međunarodnim poduzetnicima i tvrtkama.

Izvor i foto: Algebra

Objavljeno 10. listopada 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.