Zagreb, 11. studenoga 2020. – Kontakt centar tvrtke Significo ostvario je novo partnerstvo. Unutar programa vjernosti INA Loyalty zadužen je za komunikaciju s korisnicima 24 sata dnevno. INA je svoj program vjernosti predstavila ove jeseni, a temelji se na mobilnoj aplikaciji kroz koju privatni kupci mogu ostvarivati popuste i druge pogodnosti kupujući na maloprodajnim mjestima Ine. Kupci se u INA Loyalty mogu uključiti i na internetskoj stranici ili ispunjavanjem tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima Ine.

Aplikacija za pametne uređaje INA Loyalty dostupna je u trgovini Google Play i u App Storeu, a među hrvatskim vozačima je u kratkom vremenu postala pravi hit. Do sada je u INA Loyalty program učlanjeno više od 80.000 korisnika, a tri od četiri korisnika koriste isključivo aplikaciju za ostvarivanje svojih pogodnosti.

Pouzdan partner

Significo za program INA Loyalty preuzima komunikaciju putem telefona i elektronske pošte kako bi korisnici dobili sve informacije koje ih zanimaju o programu vjernosti ili detalje svojeg članstva. Dodatno, Significo komunicira s članovima programa putem INA Loyalty aplikacije, prati komentare kroz Google Play i App Store i odgovara na njih, brinući tako o novim i postojećim korisnicima.

„Significo je naš pouzdani partner kojem povjeravamo komunikaciju s vrlo važnom i širokom skupinom kupaca. Zadatak je zahtjevan – tražimo besprijekornu podršku za sve korisnike našeg Loyalty programa kroz sve kanale komunikacije, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Naša su očekivanja velika, a Significo ih vrlo profesionalno ispunjava”, izjavio je Goran Augustinović, Direktor Upravljanja odnosima s kupcima, INA.

Rješenje ključ u ruke

Significov omnichannel kontakt centar pruža skalabilne komunikacijske usluge, a to znači da Significo za klijenta može, kao u Ininom Loyalty programu, preuzeti svu komunikaciju s korisnicima ili samo neki dio komunikacije, primjerice komunikaciju putem jednog dijela kanala, dok drugi dio klijent zadržava u kompaniji. Significo usto nudi i opciju preuzimanja komunikacije nakon završetka radnog vremena klijenta.

Significo je razvio vlastito softversko rješenje Significo 360 koje na jednom mjestu bilježi i obrađuje sve kontakte s trenutnim ili potencijalnim kupcima svojih klijenata. Analitika u realnom vremenu dostupna je u nekoliko klikova pametnog telefona, tableta ili računala pa Significo kompanijama nudi potpuni uvid u komunikaciju s klijentima.

„Za sve tvrtke koje imaju puno upita, naš je kontakt centar odlično rješenje ključ u ruke, jer kod nas mogu dobiti profesionalnu komunikaciju odmah, bez čekanja. To je posebno važno kada velike kompanije lansiraju nove proizvode na tržište i treba im izvrsna komunikacijska podrška od prvog dana. INA je to prepoznala, a mi dajemo sve od sebe da našom komunikacijom i INA i kupci budi zadovoljni”, izjavio je Željan Ferderber, osnivač i direktor tvrtke Significo.

Među zadovoljnim korisnicima usluga Significa su i Spar, Tele2, Croatia Osiguranje, Porsche Inter Auto Hrvatska, Trivago, Addiko Bank, Agroproteinka, InterCapital, Interlink Gastro, HŽ putnički promet, HPB, Erste Plavi mirovinski fond, InfoCert, King ICT, Oktal Pharma i drugi.