ZAGREB, 21. rujna 2023. (GIA) – Neovisno o postojanju ugovorne obveze, korisnicima Start paketa, koji trenutačno imaju 6 GB mjesečnog prometa, iznos se udvostručuje na čak 12 GB, dok će oni koji imaju Top paket umjesto dosadašnjih 40 GB imati 60 GB podatkovnog prometa. Riječ je o trajnoj pogodnosti za sve nove i postojeće korisnike, pri čemu cijena paketa ostaje nepromijenjena. Svi postojeći i novi pretplatnici ovo povećanje već mogu osjetiti jer se automatski počelo primjenjivati od 20. rujna. Novost koju Telemach svojim korisnicima donosi ove jeseni je i Telemach 5G telefon, koji kvalitetom i pristupačnom cijenom svima omogućuje dostupnost 5G tehnologije.

”S namjerom da vrhunsko iskustvo naše brze 5G mreže učinimo dostupnim što većem broju korisnika, u Telemachu smo pripremili jedinstvenu ponudu koja svim našim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, omogućuje bezbrižno surfanje super brzom 5G mrežom. Naše mobilne pakete smo, bez promjene cijena, značajno obogatili dodatnim gigabajtima te smo osigurali 5G telefon visoke kvalitete po vrlo prihvatljivoj cijeni. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj ponudi naša ulaganja u 5G infrastrukturu sada dobivaju pravi smisao jer tehnologiju stavljamo u punu funkciju i na raspolaganje našim korisnicima. Time potvrđujemo našu predanost u pružanju najbolje vrijednost za novac i osiguravanju vrhunskog korisničkog iskustva“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska te dodao da će sada korisnici s gotovo bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj moći doživjeti pravo 5G iskustvo.

Telemach 5G telefon je android uređaj koji je nastao u suradnji sa ZTE-om. Mobitel ima IPS zaslon veličine 6.52″ i s rezolucijom od 720 x 1600 piksela čija dvostruka 50 + 2 MP digitalna kamera s LED bljeskalicom i 5 MP selfie kamerom omogućuje kvalitetne fotografije i video zapise.

Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda naglasio je kako Telemach 5G telefon odgovara na korisničke potrebe rada na brzoj i pouzdanoj mreži te omogućuje još brže i efikasnije dijeljenje znatno veće količine podataka. Pored 128GB memorije, uređaj dolazi sa snažnom 5.000 mAh baterijom te jamstvom od 36 mjeseci, što zajedno s Telemach mobilnim paketima predstavlja jedinstvenu ponudu na tržištu. Telemach 5G telefon izvrstan je omjer pristupačnosti i kvalitete – dostupan je za pretplatnike za svega jedan euro mjesečno, u kombinaciji s pretplatničkim paketom Unlimited koji bilježi veliku popularnost među korisnicima.

Izvor i foto: Telemach

Objavljeno 21. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM