Zagreb, 25. travnja 2022. (GIA) – Martina Džoja Barišić imenovana je za Generalog direktora kompanije GROHE, članice grupacije LIXIL, za tržišta Hrvatske i Slovenije. Novu funkciju preuzela je 1. travnja, a zadužena je za kompletno upravljanje poslovanjem za tržišta dviju zemalja, u kojima je GROHE/LIXIL već dugi niz godina prisutan svojim asortimanom proizvoda za kuhinje i kupaonice.

Karijeru u ovom segmentu industrije Martina Džoja Barišić gradi već 15 godina, a svoj put u kompaniji GROHE započela je 2017. godine kao Marketing Manager za Adria regiju. Već sljedeće godine preuzela je i funkciju Marketing Manager za tržišta Jugoistočne Europe grupacije LIXIL, vodećeg svjetskog proizvođača sanitarne opreme, građevinskih materijala, proizvoda i usluga za stambene potrebe, kojoj se GROHE pridružio 2014. godine. Od ljeta prošle godine svojim zaduženjima dodala je i poziciju Leader Product Manager za LIXIL tržišta Istočne Europe, a kao sljedeći korak u brzorastućoj karijeri stiglo je novo imenovanje za Generalog direktora za tržišta Hrvatske i Slovenije.

„Novu priliku u karijeri vidim ponajprije kao mogućnost za daljnje jačanje tržišne pozicije kompanije te širenje mreže ključnih dionika, u čemu mi je od najveće pomoći moj izvrstan tim suradnika. Radujem se novim izazovima, jer su oni uvijek odlična prilika za rast“ – izjavila je Martina Džoja Barišić.

Izvor i foto: Paradigma

Objavljeno 25. travnja 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.