Zagreb, 7. travnja 2023. (GIA) – Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj, i ove su godine uoči Uskrsa, već tradicionalno, svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice. Fortenova grupa je u ovaj vid nagrađivanja svojih zaposlenika u svojim hrvatskim kompanijama uložila gotovo 2,2 milijuna eura, a sve sukladno mogućnostima i važećim kolektivnim ugovorima pojedinih kompanija.

„Tradicija isplate uskrsnica u našim kompanijama nije samo poštivanje obveze koju smo preuzeli prema socijalnim partnerima, nego je to puno više izraz poštovanja prema svim našim zaposlenicima i zahvala na činjenici da se na njih u svakom trenutku možemo osloniti. Posebno to vrijedi za brojne nepredviđene situacije kroz koje smo prolazili i dosada ih sve uspješno riješili. Pred nama je najintenzivnije razdoblje godine za industrije u kojima poslujemo, nova sezona i novi izazovi. Stoga koristim ovu priliku da svim kolegicama i kolegama poželim odmor za Uskrs i sretne i ugodne blagdane“ – rekao je Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe je naglasila: „Fortenova grupa svoje zaposlenike smatra najvažnijim resursom i vrijednošću. Njihov predani i odgovorni rad ključan je za uspjeh kompanije. Ovim putem se stoga želim zahvaliti svim zaposlenicima Fortenova grupe na njihovom svakodnevnom pojedinačnom i timskom doprinosu te vrijednom radu.“

Izvor: Fortenova grupa

Objavljeno 7. travnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.