Zagreb/Osijek, 27. veljače 2023. (GIA) – Mplus, globalna kompanija sa sjedištem u Zagrebu, otvorila je novi kontaktni centar u Osijeku, svoju drugu po redu takvu lokaciju u Hrvatskoj i 48. lokaciju u svijetu. Mplus kao vodeći europski pružatelj BPTO usluga (Business Process and Technology Outsourcing – eksternalizacija poslovnih procesa i tehnologije) na ovaj način nastavlja s ekspanzijom svog poslovanja u Hrvatskoj, otkud pruža usluge korisničkog iskustva vodećim svjetskim kompanijama. Ovim će poslovnim iskorakom Mplus doprinijeti ekonomskom razvitku Osječko-baranjske županije i cijelog istoka Hrvatske, otvarajući 200 novih radnih mjesta.

„Odluka o otvaranju podružnice u Osijeku bila je logičan slijed koji prati strategiju razvoja Mplusa. Prepoznali smo u Osječkoj-baranjskoj županiji veliki potencijal u smislu kvalitetne i obrazovane radne snage, posebice mladih ljudi koji traže svoje mjesto na tržištu rada. Osijek je stoga odabran kao naše novo višejezično središte, gdje planiramo otvoriti 200 novih radnih mjesta. Time smo kao kompanija čija su glavna snaga ljudi, otvorili svoja vrata svima onima koji se žele razvijati, stjecati iskustvo rada u inspirativnom internacionalnom okruženju te učiti i rasti s nama. Vjerujemo da će i u ovoj regiji Mplus vrlo brzo biti prepoznat kao konkurentan i, prije svega, pouzdan poslodavac.“, ističe Irena Stankov, direktorica kontakt centra za Mplus Hrvatska. 

Nova podružnica na 1000 m2 poslovnog prostora nalazi se u centru Osijeka te je odlično prometno povezana s ostatkom grada. U sklopu otvaranja nove lokacije Mplus 1. i 2. ožujka od 10 do 20 sati organizira Dane otvorenih vrata u Edukativno – informativnom i turističkom centru za mlade Stara pekara. Svi zainteresirani, govornici stranih jezika, imati će priliku osobno upoznati Mplus tim i na licu mjesta dobiti informacije o ponudi poslova te benefitima rada u korisničkoj podršci za vodeće svjetske brendove.

Izvor i foto: Millenium promocija/Mplus

Objavljeno 27. veljače 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.