Bruxelles/Zagreb, 22. rujna 2023. (GIA) – Muzej iluzija, nacionalni pobjednik hrvatskog izbora za franšizu godine, na natjecanju za europsku franšiznu nagradu The 2023 European Franchise Award, sinoć u Bruxellesu osvojio je srebrnu nagradu u kategoriji International Brand.

Muzej iluzija je Franšiza godine 2022. Ujedno, na svečanosti dodjele jedinstvenih franšiznih nagrada na hrvatskom i regionalnom tržištu, Franchise Brand Leader Award 2022, proglašen je i najboljom hrvatskom izvoznom franšizom te dobitnik nagrade za najveći izvozni iskorak. Kao nacionalni pobjednik predstavljat će Hrvatsku i automatizmom je postao sudionikom prestižnih The 2023 European Franchise Award.

Više o Muzeju iluzija https://muzejiluzija.com/

Ponosni utemeljitelji Franchise Brand Leader Award su Poslovni FM i Hrvatska udruga za franšizno poslovanje – Croatian franchise association🆒👍

Darka Bukovića, pokretača i direktora Nagrade, posebno veseli sjajna vijest iz Bruxellesa, što je još jedna potvrda kako poslovna zajednica dodjelu franšiznih nagrada smatra iznimno važnom potvrdom uspješnosti i iskorakom u promicanju franšizne industrije u Hrvatskoj, te kako je priznata u međunarodnim poslovnim krugovima.

Ljiljana Kukec, predsjednica Hrvatske udruge za franšizno poslovanje, članica Europske franšizne federacije i Svjetskog franšiznog vijeća, koja je nazočila dodjeli nagrada u Bruxellesu, posebno je istaknula i da je time potvrđen iznimno stručan i ozbiljan rad hrvatskog žirija, u kojem su uz hrvatske stručnjake, dr. Božu Skoku, dr. Tihomira Vraneševića i dr. Sašu Petra, bili čelnici franšiznih organizacija iz Mađarske, Slovenije, Rumunjske, Srbije, Hrvatske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Dodala je da su prvi poslovni radio PoslovniFM i FIP Udruga, u nizu zajedničkih aktivnosti, utemeljili i Franšizni klub, mjesto razmjene informacija i razgovora o franšiznom poslovanju, na kojem će biti predstavljena uskoro i knjiga Franšizno poslovanje – Od ideje do uspjeha.

Još je jedna zanimljivost vezana uz hrvatske i europske franšizne nagrade. Treće mjesto u jednoj od najjačih kategorija International Brand pripalo je MBE Worldwide, a upravo najbrže rastućom inozemnom franšizom na hrvatskom tržištu ocijenjena je franšiza MAIL BOXES ETC.

Izvor: EFF/PoslovniFM

Objavljeno 22. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.