Zagreb, 16. svibnja 2024. (GIA) – Sve je brend. Ili to želi biti. Netko možda smatra da je pretjerano reći da živimo u svijetu brendova, ali kad p(r)ogledamo šire, postajemo svjesni da govorimo o državi kao brendu i kako je brendirati, kako to učiniti s regijom, gradom, mjestom, manifestacijom, institucijom, proizvodom, uslugom, tvrtkom, idejom, a da ne govorimo o osobnom brendiranju koje dobiva sve više i više na snazi i kojemu mnogi streme.

DOBRODOŠLI NA BREND FORUM 2024. jedinstvenu međunarodnu konferenciju o brendovima i brendiranju. Održat ćemo je prvog dana ljeta, 21. lipnja, na dan kada je prije 5️⃣ godina multimedijski sustav Poslovni FM krenuo na svoj medijski put, istaknuo je najavljujući konferenciju direktor Brend Foruma 2024. Darko Buković.

Brendiranje i upravljanje brendom nije moguće bez uspješnog komuniciranja koje je postalo primarna vještina 21. stoljeća na političkom, gospodarskom, diplomatskom, znanstvenom, sportskom i kulturnom planu.

Prihvatili smo izazov okupiti predstavnike poslovne zajednice, različitih industrija i pratećih djelatnosti, kao i svih vrsta javnosti, stručnjake raznih profila i područja primjenjivog rada i glasno progovoriti o zahtjevnoj zadaći pozicioniranja brenda koji postoji na svim razinama.

Postavljajući pitanja ali istodobno dajući odgovore i osiguravajući prijedloge rješenja, uključujemo sve u sastavnice zahtjevnog posla, nudeći aktivna promišljanja o tome kako i zašto stvarati brend, kako on živi i kako ga trajno ugraditi u perceptivni prostor Europe i svijeta. Spremni smo voditi raspravu i o tome kako podizati brend u ambijentu tradicionalnih i digitalnih promjena u društvu

Istodobno, svjetske gospodarske i političke sile bez obzira na svoju stvarnu te osvjedočenu snagu i moć već desetke godina sustavno brinu o vlastitu nacionalnom identitetu i imidžu, o vlastitoj slici u globaliziranome svijetu gdje se imidž koristi kao meka moć, odnosno kao »moćno mirnodopsko oružje u postizanju vlastitih ciljeva«.

Pripremljen je cjelodnevni sadržajan i stručan program, edukativan, informativan, poslovan i inspirativan, uz sudjelovanje C-level razine vrhunskih inozemnih i domaćih stručnjaka, govornika i panelista iz tvrtki brendova i vlasnika brendova. Doznat ćemo i novosti o brendovima koji su oko nas. Na jednom mjestu. I neke stvari koje zasigurno nismo znali.

Inspirativni razgovori svim sudionicima osigurat će nove spoznaje, znanja, poglede, vrijednosti i trendove, nove poslovne i investicijske mogućnosti te snažno i učinkovito poslovno umrežavanje (networking), najavljuje Buković.

Održat ćemo i Master Workshop dan prije, u četvrtak 20. lipnja, na kojem će sudjelovati ugledni međunarodni i domaći stručnjaci.

Dodijelit ćemo i prve Brand Leader Award nagrade.🆕

Iskoristite BLIND BIRD kotizacije po iznimno povoljnoj cijeni. Uz kotizacije, koje osiguravaju i ručak, kave i osvježenja u pauzama, idu i popusti brend partnera i još neka iznenađenja. Link na ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/brend-forum-2024-18939

Broj mjesta je ograničen i neće biti povećavan.🛑

 Više od medija. PoslovniFM!  Odbrojavanje je počelo🥁🤗🎯

Brend Forum 2024. powered by Provectus Capital Partners.

Objavljeno 16. svibnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.