Zagreb, 19. travnja 2023. (GIA) – U upravljačkoj strukturi lanca drogerija BIPA Hrvatska došlo je do promjena koje su službeno stupile na snagu 1. travnja ove godine. Član Uprave Kai Pataky, koji je do sada obnašao funkciju glavnog izvršnog direktora BIPA Hrvatska od 2020. godine, nastavlja svoju karijeru izvan Hrvatske na čelu druge kompanije unutar REWE grupe.

Dosadašnja Operativna direktorica BIPE Hrvatska Tina Jurjević imenovana je članicom Uprave te postala nadležna za sektore marketinga, nabave, prodaje, tehnike i ekspanzije. Dosadašnjem financijskom direktoru i članu uprave BIPA Hrvatska Marijanu Boškoviću proširene su odgovornosti te uz trenutne nadležnosti za sektore, kontrolinga, računovodstva, IT-a, pravnih i administrativnih poslova, dodatno je postao nadležan za sektore ljudskih potencijala i logistike.

“Veselim se novom poglavlju u BIPI kao i svim uspjesima, novim učenjima i projektima koji su pred nama. Ponosna sam što sam već dugi niz godina dio ove uspješne priče u kojoj smo od male drogerije na tržištu postali jedna od vodećih i ujedno zahvalna na prilikama i povjerenju koje mi je ukazano. ” – izjavila je Tina Jurjević koja je dio BIPA tima već trinaest godina.

Povodom svog imenovanja Marijan Bošković je izjavio: “Veliko mi je zadovoljstvo što je kompanija prepoznala moj dosadašnji rad i rezultate te sam zahvalan na ukazanom povjerenju. U novoj ulozi nastavit ću doprinositi daljnjem razvoju kompanije, unapređivanju operativne učinkovitosti i osnaživanju BIPA-e kao jednog od najbrže rastućih trgovaca u zemlji.”

BIPA Hrvatska dijelom je REWE grupe i u Hrvatskoj djeluje od 2007. godine. Trenutno broji 140 poslovnica i zapošljava 919 zaposlenika.

Izvor i foto: Dialog komunikacije/BIPA

Objavljeno 19. travnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.