Zagreb, 13. studenoga 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

VIP Digital d.o.o. traži Voditelja marketinga – prodaje oglasnog prostora (m/ž) u Varaždinu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju izvrsne komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine te iskustvo u telefonskoj i direktnoj prodaji. Poslodavac će omogućiti adekvatna i stimulativna fiksna primanja, plaćen topli obrok te službeni mobitel. Prijavite se na linku do 30.11.2023.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia traži kandidata za poziciju Chief Operating Officer (m/ž) u Zagrebu. Traže osobu koja ima jake vještine vođenja i izvrsna je u implementaciji dogovorene strategije i taktike. COO je odgovoran za povećanje tržišnog udjela i profitabilnosti, te ostvarenje planiranih rezultata tvrtke i ekspanziju na druge lokacije, teritorije i niše. Prijave traju do 23.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

CP Power Technique d.o.o., zastupnik Atlas Copco građevinske opreme za tržište Republike Hrvatske,zapošljava Voditelja prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Glavni zadatak ove pozicije biti će terenska prodaja i tehničko savjetovanje kupaca na dnevnoj bazi te organizacija i izvedba demo prezentacije proizvoda na terenu. Prijave se zaprimaju do 16.11.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž). U opisu posla se nalazi organizacija, izvršavanje i kontrola svih operativnih zadataka u skladu s Konzumovim procedurama rada. Svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Mjesto rada nalazi se na Ugljanu ili u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 18.11.2023. putem brze prijave.

Vetti Group d.o.o. traži kandidata na poziciji Project Manager (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zadaća je upravljanje integracijom, rizicima, komunikacijom, troškovima, kvalitetom, rasporedom, resursima i nabavom. Očekuju iskustvo u implementaciji i integraciji projekata te je poželjno iskustvo u startup projektima, iako nije uvjet. Možete se prijaviti do 23.11.2023. putem brze prijave.

Orka – Inox d.o.o. traži Voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Gornja Stubica. U opisu posla se nalazi ulazna kontrola, kontrola procesa proizvodnje,kontrola gotovih proizvoda te izlazna kontrola. Na ovom radnom mjestu očekuju vas ugodna radna atmosfera, zanimljivi projekti i stimulativna primanja. Prijave traju do 20.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Laneris d.o.o. zapošljava na poziciji Referent logistike (m/ž) u Velikoj Gorici. U opisu posla se nalazi svakodnevna usmena i pismena komunikacija s kupcima i dobavljačima te ugovaranje i prodaja transportnih usluga. Nude rad u dinamičnom okruženju, rad s visokokvalificiranim stručnjacima iz područja logistike te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka do 16.11.2023.

Top Servis d.o.o. zapošljava Voditelja projekta (m/ž) u Varaždinu. Očekuju izvrsno poznavanje engleskog (prednost i njemačkog) jezika i sposobnost učinkovite i jasne komunikacije. Izabranom kandidatu nude opuštenu i fleksibilnu radnu atmosferu i aktivno poticanje stalnog usavršavanja i napredovanja. Prijavite se do 24.11.2023. putem brze prijave.

Manas d.o.o. tražiVoditelja / koordinatora odjela domaćinstva (m/ž) u Splitu. Cornaro Hotel, renomirani partner i poslodavac tvrtka Manas d.o.o. sa lokacijom u centru Splita prepoznati su kroz godine poslovanja po profesionalnosti i kvaliteti rada, zadovoljnim gostima, partnerima i djelatnicima. Ukoliko tražite nove poslovne izazove, ambiciozni ste, komunikativni te spremni na samostalan i timski rad, ovo je posao za vas. Rok za prijavu je 06.12.2023. Prijavite se putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži kandidata za popunu radnog mjesta Administrator (m/ž) u Umagu. Izabrani kandidat odgovoran je za zaprimanje u ERP sustav, skladišenje i označavanje proizvoda koji još nisu u sustavu barcoda (ambalaža i nesukladna roba), sukladno zakonskim i internim pravilima poslodavca. Prijavite se do 17.11.2023 putem brze prijave.

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 13. studenoga 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.