Zagreb, 16. listopada 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Manas d.o.o. traži Voditelj / kordinatora odjela domaćinstva (m/ž) u Splitu. Osoba na ovoj poziciji rukovodi, organizira i kontrolira i koordinira proces rada hotelskog domaćinstva. Poslodavac nudi posao u inovativnom i poticajnom okruženju, stimulativna novčana primanja, uključivanje u program nagrađivanja i još mnoge druge pogodnosti. Prijave traju do 05.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Lindner Montage & Service GmbH zapošljava Voditelja projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž) za cijelu Njemačku. Glavni zadatak ove pozicije biti će preuzimanje samostalnosti u pripremi, planiranju, organizaciji i izvođenju projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja. Za ovo radno mjesto nude vam sveobuhvatnu obuku, dugoročnu perspektivu, rad od kuće te dinamično radno okruženje. Prijave se zaprimaju do 09.11.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

TŽV Gredelj d.o.o. traži Poslovođu (m/ž) u Zagrebu. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju SSS/VŠS strojarskog ili tehničkog smjera, iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima te poznavanje poznavanje tehnologije izvođenja zavarivačkih radova. Poslodavac će omogućiti ugovor na neodređeno uz probni rad, stimulativna primanja, subvencioniranu prehranu te rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se na linku do 03.11.2023.

Teleperformance Greece zapošljava na poziciji Djelatnik korisničke podrške (m/ž) na hrvatskom jeziku. Osoba na ovoj poziciji će komunicirati s kupcima putem telefona, chata i e-pošte te održavati visoku razinu zadovoljstva kupaca, predstavljajući veliki brend. Benefiti ovog posla uključuju konkurentnu mjesečnu plaću + 2 dodatne plaće godišnje. Mjesto rada nalazi se u Grčkoj, a poslodavac nudi potpunu podršku za preseljenje. Prijave se zaprimaju do 12.11.2023. putem brze prijave.

Proficio d.d., hrvatsko turističko poduzeće, traži Samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata očekuju proaktivan i afirmativan pristup rješavanju situacija u poslu te dobro poznavanje poreznih, financijskih i računovodstvenih propisa. Nude neoporezive primitke: božćinicu i dar djetetu te dodatne dane godišnjeg odmora i dane plaćenog odsustva za važne događaje u vašem životu. Prijave traju do 22.10.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Vip Digital d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj marketinga – prodaje oglasnog prostora (m/ž) u Varaždinu. Osoba na ovoj poziciji će održavati i nadograđivati suradnju s postojećim partnerima te istraživati tržišta i pronalaziti nove klijente. Nude adekvatna i stimulativna fiksna primanja, plaćeni topli obrok, plaćeni prijevoz, službeni mobitel te mnoge druge benefite. Prijavite se putem linka do 30.10.2023.

Euromix MTP GmbH zapošljava na poziciji Marketing & Media Manager (m/ž) u Njemačkoj. Očekuju završen studij ili završeno stručno osposobljavanje u području marketinških/komunikacijskih znanosti te relevantno radno iskustvo minimalno 2 godine. Izabranom kandidatu nude trajno zaposlenje u opuštenom okruženju i primanja u skladu sa znanjem i iskustvom. Prijavite se do 12.11.2023. putem brze prijave.

Izgradnja d.o.o., traži kandidata za popunu radnog mjesta Građevinski inženjer – voditelj gradilišta (m/ž) u Crikvenici. Izabrani kandidat odgovoran je za samostalno vođenje gradilišta, praćenje i kontrolu troškova, vođenje potrebne gradilišne dokumentacije te za nadzor i kontrolu nabave materijala za gradilište. Prijavite se do 19.10.2023 putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali, za klijenta, poznatu farmaceutsku tvrtku traži kandidata na poziciji Voditelj proizvodnje (m/ž) u Našicama. Osnovna zadaća je kontrola operatera na strojevima, kvalitete rada, poslovođe proizvodnje i rada ostalih radnika. Nude mogućnost napredovanja, bonuse na plaću, isplatu božićnice i uskrsnice, slobodan dan za rođendan i još drugih pogodnosti. Možete se prijaviti do 05.11.2023. putem brze prijave.

Allure Vision d.o.o. tražiProdajnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji zadužena je za promoviranje proizvoda firme i izgradnju odnosa s klijentima. Neki od benefita koje nude jesu atraktivna primanja uz stimulirajući sustav bonusa i provizija, profesionalna oprema za rad te individualizirana obuka prilikom koje se prezentira strategija i procesi u firmi. Rok za prijavu je 18.10.2023. Prijavite se putem linka.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 16. listopada 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.