Zagreb, 23. listopada 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali, za klijenta iz industrije farmaceutskih pripravaka traži kandidata na poziciji Specijalist istraživanja i razvoja (m/ž) u Našicama. Osnovna zadaća je obavljanje poslova razvoja novih i unapređenje postojećih sirovina, ambalaže, proizvoda i tehnologija u skladu s planovima. Potrebno je imati minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima razvoja proizvoda u sličnim ili istim djelatnostima. Možete se prijaviti do 05.11.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. traži Voditelja projekata u operacijama (m/ž) u Zagrebu, Omišu i Pazinu. Osoba na ovoj poziciji kontinuirano radi na provođenju postavljenih procesa i unapređenju postojećih prodajnih procesa. Poslodavac nudi službeno vozilo, mobitel i laptopi još mnoge druge pogodnosti. Prijave traju do 19.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava Zamjenika voditelja zabavnog parka (m/ž) u Zagrebu. Zamjenik voditelja tematskog parka odgovoran je za svakodnevne prodajne i operativne aktivnosti s fokusom na sigurnost djece, edutainment, lojalnost korisnika, te ostvarenje plana prihoda i profitabilnosti. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja na mjesto voditelja tematskog parka u roku godine dana. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Thermo Stone d.o.o. traži Voditelja smjene u proizvodnji tvornice porobetona (m/ž) u Novskoj. Potrebne kvalifikacije za prijavu uključuju SSS tehničkog smjera te prethodno iskustvo rada u proizvodnji, poželjno u vođenju timova. Poslodavac će omogućiti godišnji bonus za uspješnost, regres, naknadu za prehranu, božićnicu i uskrsnicu. Prijavite se na linku do 16.11.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Osoba na ovoj poziciji će biti odgovorna za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Benefiti ovog posla uključuju rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, redovita primanja uz stimulaciju i mogućnost napredovanja. Prijave se zaprimaju do 19.11.2023. putem brze prijave.

Deltron d.o.o., glavni distributeri klimatizacijske opreme u regiji te izvođači sve brojnijih i većih projekata u građevinskom sektoru, traže Inženjera strojarstva – voditelja projekta (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, Pula i Zagreb. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske, pregovaračke, prezentacijske i organizacijske vještine. Nude odličnu atmosferu u modernim i lijepim uredima, Multisport karticu, klizno radno vrijeme i još mnogo toga. Prijave traju do 02.11.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava na poziciji Koordinator voznog parka (m/ž) u Rijeci. Traže osobu kojoj s povjerenjem mogu prepustiti kontrolu nad voznim parkom i smjenama vozača i kojoj izazov odgovornosti i organizacije predstavlja poželjnu aktivnost u profesionalnom razvoju. Prijavite se putem linka do 31.12.2023.

GRAWE Hrvatska d.d. zapošljava na poziciji Procjenitelj – likvidator šteta na motornim vozilima (m/ž) u Zagrebu. Očekuju minimalno SSS (tehničke struke) te dobro poznavanje autoindustrije i rezervnih dijelova vozila (prednost). Izabranom kandidatu nude poklon dobrodošlice i osobnog Buddyja koji će mu pomoći u prvim radnim danima i uz kojeg će se osjećati kao da je već dugo dio tima. Prijavite se do 29.10.2023. putem brze prijave.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa traži kandidata za popunu radnog mjesta Tajnik ustanove (m/ž) u Zagrebu. Izabrani kandidat odgovoran je za organiziranje rada i rukovođenje Studentske službe i Tajništva ZŠEM-a te za provođenje odluka Dekana, Upravnog vijeća, Vijeća veleučilišta i ostalih tijela ZŠEM-a. Pogodnosti ove pozicije su rad u međunarodnom i poticajnom okruženju i mogućnost dodatnog usavršavanja. Prijavite se do 01.11.2023 putem brze prijave.

Hrgić d.o.o. tražiReferenta financija, računovodstva i prodaje (m/ž) u Zagrebu. Osnovni dio posla se odnosi na financijsko-računovodstveni dio, dok drugi dio posla može biti u prodaji, naručivanju i pripremi robe, izradi planova, grafičkoj obradi, unosu podataka na web stranici tvrtke, itd. ovisno o znanjima i preferencijama radnika te potrebi posla. Rok za prijavu je 26.10.2023. Prijavite se putem linka.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 23. listopada 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.