Zagreb, 19. rujna 2023. (GIA) – U četvrtak, 14. rujna, svečano je otvoren novi poslovni objekt tvtke Hörmann Hrvatska koji se nalazi u gospodarskoj zoni Grada Zaprešića. Događajem je obilježeno i dvanaest godina uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu.

Hörmann Hrvatska dio je Hörmann grupe, vodećeg europskog proizvođača vrata za industriju i dom. Dugogodišnje prisustvo na hrvatskom tržištu građevinskih elemenata rezultiralo je time da je Hörmann prepoznatljiva tržišna marka i sinonim za vrhunsku kvalitetu, dugotrajnost i sigurnost.

U društvu dioničara, zaposlenika, poslovnih partnera, ovlaštenih trgovaca i zastupnika, tvrtka Hörmann Hrvatska proslavila je 12. obljetnicu uspješnog poslovanja i uzvanicima predstavila novi poslovni objekt. Ovo ulaganje predstavlja ključnu investiciju Hörmann Hrvatska u budućnost i potvrđuje njihovu posvećenost rastu i razvoju na domaćem tržištu. Objekt je opremljen najsuvremenijom tehnologijom koja će omogućiti tvrtki da nastavi pružati sveobuhvatnu uslugu svojim klijentima. Zgradu je projektirao cijenjeni hrvatski projektant Tonči Čerina, koji je ove godine prezentirao Hrvatsku na Venecijanskom bijenalu arhitekture.

U sklopu objekta predstavljen je i moderan ‘show room’ tj. edukacijski salon, čija će primarna namjena biti podrška partnerskoj mreži i prezentiranje novih proizvoda.

Svečanost je uveličao i gradonačelnik Grada Zaprešića, g. Željko Turk koji je pozdravio sve prisutne i zaželio im dobrodošlicu. Istaknuo je da je preduvjet da bi svaki grad bio uspješan dobro gospodarstvo i izrazio zadovoljstvo dolaskom tvrtke Hörmann Hrvatska u Zaprešić. U ime Grada Zaprešića, gradske uprave i svih njegovih stanovnika, tvrtki je poželio dobrodošlicu i uspješne poslovne rezultate. 

Kroz zanimljivu panel diskusiju, poslovanje Hörmann grupe su predstavili vlasnik tvrtke Christoph Hörmann, regionalna menadžerica Natalja Greenyer, internacionalni generalni direktor prodaje i marketinga Axel Becker te direktor Hörmann Hrvatska, Hrvoje Kireta. U svom izlaganju, Kiretaseprisjetio poslovnih početaka i zahvalio se inspirativnoj viziji vlasnika Hörmann grupe te svima koji su doprinijeli uspjehu tvrtke tijekom proteklog razdoblja. Istaknuo je da Hörmann Hrvatska danas svoj rast i vrijednosti bazira na kontinuiranom ulaganju u ljudske i tehnološke potencijale s ciljem daljnjeg jačanja partnerske mreže i razvoja novih proizvoda, koji će odgovarati potrebama tržišta.

“Mi ćemo se i dalje truditi da svojim radom, pristupom i znanjem opravdamo povjerenje naših kupaca jer vjerujemo da je to najbolji put do uspješnog poslovanja i kvalitetne usluge” zaključio je Kireta i na kraju, zajedno s g. Hörmannom, posebno zahvalio zaposleniku Dejanu Tomcu na 25 godina rada u Hörmann grupi.

Događaju je prisustvovalo 300-njak uzvanika – zaposlenika, poslovnih partnera, suradnika i prijatelja Hörmann Hrvatska. Domaćin večeri bio je voditelj Frano Ridjan, uzvanici su imali prilike uživati u taktovima popularnog pjevača Marka Tolje, a svečanost su zapaženim nastupom otvorili Igor Geržina i Vanda Winter.

Ovaj događaj bio je i sjajna prilika za optimističan pogled prema budućnosti tvrtke Hörmann Hrvatska, koja ostaje predana visokim standardima kvalitete i izvrsnosti u svom poslovanju.

Izvor i foto: Coush media/Hormann Hrvatska

Objavljeno 19. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM