Bjelovar, 28. kolovoza 2020. (poslovniFM) – Stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije donio je jednoglasnu Odluku da se 28. jesenski međunarodni bjelovarski sajam neće održati u 2020. godini, odnosno da se održavanje sajma prolongira za epidemiološki povoljnije razdoblje

Zbog trenutno važećih Odluka Stožera civilne zaštite RH i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a vezano uz pogoršanje epidemiološke situacije u cijeloj državi, odgođen je 28. jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu, koji se trebao održati od 11. do 13. runja 2020. godine.

Kako je objavljeno na internetskim stranicama Bjelovarskog sajma, stožer civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije donio je jednoglasnu Odluku da se 28. jesenski međunarodni bjelovarski sajam neće održati u 2020. godini, odnosno da se održavanje sajma prolongira za epidemiološki povoljnije razdoblje.

“Nadamo se da će se situacija brzo popraviti i da će cjelokupna zdravstvena kriza što prije doći svome kraju”, poručuju organizatori.