• Čak 15 timova s fantastičnim tehnološkim idejama odmjerilo je snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu
  • Zuluhood je osvojio izlagački štand na CES-u 2023 koji će se u Las Vegasu održati od 5. do 8. siječnja 2023.
  • Ovogodišnji Idea Knockout održan je u Business Showroomu Hrvatskog Telekoma

Zagreb, 30. rujna 2022. (GIA) – Startup Zuluhood pobjednik je devetoga regionalnog natjecanja poslovnih ideja koje suorganiziraju Bug i Hrvatski Telekom.

Zuluhood je prvi mobilni marketplace za usluge fokusirane na sigurnost doma i obitelji. Riječ je o inovativnoj mobilnoj platformi koja redefinira industrije sigurnosti doma, pružajući instantnu digitalizaciju i pristup korisnicima lokalnim zaštitarskim kućama, nudeći istovremeno vlasnicima kuće fleksibilnost pri osiguravanju svojeg doma.

Deveti Idea Knockout održan je u Business Showroomu Hrvatskog Telekoma u Zagrebu. Petnaest je timova iz Hrvatske i regije svoje poslovne ideje iz tehnološkog i srodnih područja predstavilo stručnom žiriju. Za to su imali po pet minuta, a nakon toga odgovarali su i na pitanja publike i žirija. Predsjednik žirija ovog natjecanja bio je Bojan Mušćet iz Hrvatskog Telekoma.

Ove godine nastupili su Ani Biome, Cardi Ball, Clastr, Digicyte, Dizz Concep, Grow, Medpack, New Machines, Rentee, seniorSOS.help, Smart Garden Systems, Solve4X, Spiritus, VeeMee i Zuluhood.

Najboljim se pokazao Zuluhood, na drugom mjestu je MedPack, a na trećem Clastr. Pobjednik je osvojio putovanje za dva predstavnika tima u Las Vegas, na sajam CES s pokrivenim troškovima povratnih aviokarata i smještajem, ali i ono puno važnije: izlagački štand na dijelu sajma nazvanom Eureka Park, gdje se predstavlja preko 350 ponajboljih startupova iz čitavog svijeta!

Idea Knockout, najveće regionalno natjecanje poslovnih ideja, održao se po deveti put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnio Sportreact, a prije njega Codelab, Iron Bull, Orqa FPV, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions te DivIT s projektom Mash.me.

Sa svima je Hrvatski Telekom surađivao na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa.

Više detalja potražite na www.ideaknockout.com.

Izvor i foto: Hrvatski Telekom

Objavljeno 30. rujna 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.