Zagreb, 26. ožujka 2024. (GIA) – Dašak glamura osjetio se u Dioklecijanovim podrumima na 2. Reviji frizura na kojoj su sudjelovali frizerski saloni iz Splita, te jedan s obližnjeg Čiova, a pistom su prošetale i učenice Obrtničke škole u Splitu.

Vilim Bujević, predsjednik Udruženja obrtnika Split ponosan je što se još jedna revija uklopila u poznatu cvjetnu manifestaciju 47.Praznik cvijeća ‘Marulićev cvit – Split’, te očekuje da će se ova tradicija nastaviti.

Sanja Amižić, predsjednica Ceha frizera pri Udruženju obrtnika Split i organizatorica ove lijepe večeri s razlogom je zadovoljna, jer su splitskoj publici htjeli predstaviti frizure koje nisu samo za bogate i slavne, one s crvenog tepiha.

-Sretni smo što smo ponovno pokazali kreativnost naših frizerki, iza njih je mnogo truda, sati radi na jednoj frizuri no isplatilo se. Glamur nije samo za celebrityje, glamur mogu nositi baš svi, kaže Sanja Amižić.

I doista je tako jer modnom pistom suvereno su vladale manekenke amaterke djevojke i žene svih dobi koje bi držanjem mogle parirati i profesionalnim modelima. Bilo je tu frizura ispletenih sa cvijećem, glamuroznih pundži, pa čak i šešira ispletenih od prave kose.

Uz lijepe žene i frizure uvijek idu i lijepi, muškarci pa su se pred publikom predstavio i muški rod s najmodernijim frizurama.

Bila je to divna, glamurozna večer u podrumima carske palače koju će splitske frizerke zasigurno ponoviti i dogodine.

Autorica: Ojdana Koharević

Objavljeno 26. ožujka 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.