Rogoznica, 24. kolovoza 2022. (GIA) – Poznata turističko-sportska manifestacija ‘Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022.’ počinje danas u organizaciji splitskog kluba Big Game Croatia, Marine Frapa i uz medijsko partnerstvo Hrvatske turističke zajednice.

Ovogodišnje natjecanje okupit će brojne ljubitelje lova na morske kapitalce od 24. do 28.kolovoza, a u Rogoznicu stižu natjecatelji iz Hrvatske, ali i iz Europe i svijeta.

– Veseli nas što ćemo i ove godine u Rogoznici okupiti ljubitelje big game fishinga koji je i u Hrvatskoj posljednjih godina sve popularniji dio turističke ponude. S razlogom smo ponovno birali Rogoznicu kao domaćina natjecanja jer je ovo područje najbogatije ribolovno područje na Jadranu, a Rogoznica je sve posjećenija turistička destinacija.

Kao i uvijek očekujemo ugodno sportsko druženje s puno adrenalina starih znanaca, ali i onih koji će se prvi put okušati u lovu na morske kapitalce. – najavljuje Boris Županović, predsjednik splitskog kluba Big game Croatia i organizator natjecanja.

Osim tuna, u tri ribolovna lovit će se igluni, iglani, trup dugokrilac, lampuga te luc, a najuspješnija ekipa uz bogate nagrade osigurava i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kostarici.

Izvor: Tuna fever Rogoznica press

Objavljeno 24. kolovoza 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.