Zagreb, 21. lipnja 2023. (GIA) – Prvi poslovni radio, prvi i jedini internetski poslovni i podcast radio u ovom dijelu Europe, PoslovniFM, počeo je svoj medijski put prvog dana kalendarskog ljeta, u petak, 21. lipnja 2019, točno u podne. Od tada do danas PoslovniFM objavio je ukupno 559 različitih iznimnih sadržaja, epizoda, kroz 24 različita podcasta poslovne tematike, sa ukupno 715 gostiju i 21.250 premijernih minuta.

Od 13. rujna 2019. emitira se UŽIVO program 24/7 na www.poslovniFM.com, na kojem se svakog sata emitiraju emisije, u kombinaciji s glazbom.

PoslovniFM je i dobitnik je prestižne regionalne nagrade INOVATIVE MEDIA PARTNER 2019. Specijalne nagrade za najbolji inovativni medijski projekt u regiji za 2019, koja je uručena osnivaču i glavnom uredniku prvog poslovnog radija PoslovniFM Darku Bukoviću, na svečanosti u Beogradu.

Ponajbolji hrvatski gospodarski novinari i stručnjaci, njih ukupno 17, urednici su i voditelji iznimnih poslovnih podcasta, koje su dosegnule više stotina tisuća jedinstvenih posjetitelja na www.poslovniFM.com.

Tomu treba dodati i brojne pratitelje na društvenim mrežama, kao i nekoliko tisuća koji emisiju slušaju samo u podcast inačici. U kombinaciji s mladim snagama, slušateljstvu je sustav PoslovniFM – prvog poslovnog radija i istoimene multimedijske poslovne platforme, donio čitavu lepezu poslovnog sadržaja, tematski jasno novinarski profiliranog i slušatelju usmjerenog na davanje informacija dodane vrijednosti, rječju dobrih poduzetničkih i afirmativnih priča, priča o poslovnoj strani života.

Spajajući tradicionalnost najstarijeg medija (radija) sa suvremenim digitalnim platformama djeluje i kao jedinstven poslovni medij, sa cjelovitim sadržajem na zahtjev (on demand). Dakle cjelokupan sadržaj i sve emisije dostupne su na mrežnom mjestu www.poslovniFM.com kao podcast svih emisija,  poslovni sadržaj kojeg slušate kad želite, u vremenu i mjestu te uređaju s kojeg želite, kao i na dvjema svjetskim podcast platformama Spotify i Mixcloud, na kojem je PoslovniFM zasjeo i na prvom mjestu – FIRST ON BUSINESS GLOBAL CHARTU.

Osnivač i glavni urednik sustava koji svoje aktivnosti provodi pod brendom PoslovniFM Darko Buković, ističe kako zna često reći prvi se pamte, jer su najhrabriji i drugačiji. Godinama stjecano gospodarsko-medijsko iskustvo, naprosto me je usmjerilo stvaranju snažnog, proaktivnog medija koji je više od toga – PoslovniFM je mjesto koje osluškuje i donosi zvuk dobrog posla.  Istodobno, suvremena tehnološka dostignuća i mogućnosti koje pruža globalna mreža (internet), natjerali su nas da razmišljamo brže. Brže, ali ne na brzinu!

Nakon četiri godine mogu reći da smo snažno prepoznati i pozicionirani kao jedinstven propoduzetnički medij, mjesto na kojem se govori o poslu, poslovnoj strani života, naglasio je Buković

Dodao je i da uspjeh obvezuje na još snažnije iskoruke i novitete koji će uskoro biti predstavljeni.

Izvor i foto: PoslovniFM

Objavljeno 21. lipnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.