Zagreb, 28. travnja 2020. – Konzultantska i komunikacijska agencija EQUESTRIS i prvi poslovni radio poslovniFM pokrenuli su ciklus kvartalnih istraživanja o očekivanjima poslovne zajednice u 2020.- Business Executives’ Quarterly Outlook (BEQO).

Istraživanje će se provoditi elektronskim putem, s ciljem dobivanja stavova poslovne zajednice o poslovanju u krizi kao i njihovim procjenama kako će se kriza odraziti kako na njihovo poslovanje. U ovom posebno osjetljivom trenutku potrebno je znati stavove poslovne zajednice o utjecaju krize i na gospodarstvo u cjelini i koliko to mijenja ukupno stanje u Hrvatskoj, gledano naravno očima poduzetnika, ističe osnivač i glavni urednik poslovnog radija poslovniFM Darko Buković.

Direktor EQUESTRISA Sandro Baričević navodi pak kako se pitanja odnose na očekivanja o utjecaju korona krize na određene elemente hrvatske ekonomije do kraja 2020. godine, poslovanje u 2020., što to najviše brine poslovnu zajednicu, te koje aktivnosti bi poduzeli za ublažavanje utjecaja korona krize na poslovanje. Posebno će, ističe Baričević, biti zanimljivo analizirati odgovore koji se odnose na vrijeme i očekivani oporavak poslovanja i stabilnost poslovanja.

Cjelokupna analiza Istraživanja bit će javno objavljena.

Istraživanje Business Executives’ Quarterly Outlook nalazi se na poveznici:

https://www.surveygizmo.eu/s3/90233044/BUSINESS-EXECUTIVES-QUARTERLY-OUTLOOK