Zagreb, 20. kolovoza 2021. (Crocs) – Zaboravite sve što znate o klasičnom maskirnom uzorku, maskirnim bojama i vojničkom stilu. Novi Crocs uzorak želi  da ga vidite. Danas. Sutra. Svakog dana. Kolekcija Crocs Bubble Block  stavlja maskirni uzorak u novu perspektivu i daje mu svježi pristup. Uzorak je inspiraciju pronašao u uličnom stilu,  uživa u svijetlim bojama i kontrastnim tonovima. Međutim, ništa ne može sakriti njihovu mladenačku atmosferu. S takvom univerzalnom obućom uvijek ćete se isticati u gomili, bez obzira gdje se nalazili.

Maskirni uzorak je jedan od trendova koji ostaje s nama svake godine i nadograđuje se samo kroz sezone. Crocs je krenuo u smjeru poboljšanja već uspostavljenog trenda sa svojom novom Bubble block linijom, inspiriranom uličnim stilom. Njime žele privući istraživače, avanturiste, sportaše i pojedince zainteresirane za modu, stil i dobrobit. One koji predstavljaju svoju osobnost kroz izgled. Također, linija hvali samopouzdanje i vidljivost, pa dođite takvi kakvi jeste i dopustite da vas obuća Bubble Block odvede na novu stranu popularnosti.

S novom Bubble Block linijom sa sobom ćete donijet  zabavu gdje god krenuli. Obuća je prekrivena uličnom energijom, odjevena u paletu životnih boja koje ne smijete propustiti.  Time podiže tradicionalno ograničeni maskirni uzorak, inače prepoznatljiv samo u karakterističnim nijansama crne, smeđe i zelene. Univerzalnost obuće dobro se slaže s vašim svakodnevnim stilom, čak bi se moglo reći da ga samo  osvježava. Višenamjenske i sigurne su pa ih možete kombinirati s bilo kojim modnim komadom. Crocs nastoji ponuditi kultnu laganu obuću,  pojačanu raznim bojama, dizajniranu za svakoga. Udobna obuća potpuno je višenamjenska i sigurna, pogodna za svaku avanturu. Crocs želi da se svi osjećaju dobro u svojoj koži, a obuća samo daje  završni dodir vašoj zaigranosti.

PRILAGODITE PERSONALIZACIJU VAŠEM UKUSU

Svaka cipela ima prostore u koja možete umetnuti Jibbitz značke. Na ovaj način možete u potpunosti personalizirati svoju obuću i učiniti je još posebnijom. Čar svega je i u tome što nitko ne može imati istu obuću kao vi. Udovoljite svojoj mašti i kombinirajte Jibbitz značke po želji.

Jeste li znali da se ova linija, puna boja i osobnosti, dojmila i poznatih lica diljem svijeta? Pronađite inspiraciju u stilu modnih ikona i istaknite se u gomili. Zablistajte u novim cipelama i uživajte u životu punom zabave, smijeha i razigranosti.

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs City Center one East i u Arena Centru Zagreb.

Izvor: Crocs Foto: Crocs

Objavljeno 20. kolovoza 2021.