Zagreb, 21. travnja 2024. (GIA) – Jeste li spremni započeti put prema pozitivnim promjenama? Ako se osjećate usamljeno, Udruga Hrvatska kuća “Materina priča” organizira kreativni kamp u Velom Lošinju. Pridružite se antistresnim kreativnim radionicama, gdje ćete pronaći ne samo društvo već i inspiraciju za ispunjenje vlastitog unutarnjeg svijeta bojama, oblicima i maštovitošću.

Kreativni kamp uključuje 5 nezaboravnih dana na otoku Lošinju u srcu turističke sezone po jedinstvenoj i atraktivnoj cijeni koja uključuje 5 punih pansiona i 8 antistresnih kreativnih radionica ? Tijekom pet dana, polaznici će se upoznati s atraktivnim tehnikama koje ne zahtijevaju posebno likovno predznanje i umijeće. Među njima su enkaustika, akrilno izlijevanje, vinorel, pendulum, mramoriranje i string art. Radionice se održavaju u malim grupama do 10 polaznika, što omogućuje individualni pristup svakom polazniku. Nakon radionica, polaznici će imati dovoljno vremena za kupanje, istraživanje otoka Lošinja i međusobno upoznavanje i druženje.

Druženje se održava u atraktivnim terminima u kolovozu, u srcu turističke sezone i to od 3.8. do 8.8. , 8.8. do 13.8. i 13.8. do 18.8.2024. Cijena paketa, druženja iznosi 649,00 EUR-a po osobi, a uključuje pet punih pansiona (u dvokrevetnim sobama) i osam antistresnih radionica. Voditelji kreativnih radionica su članovi udruge Hrvatska kuća “Materina priča”. Uzrast polaznika 18+. Broj polaznika je ograničen, stoga Vas pozivamo da se prijavite i rezervirate svoje mjesto što prije.

🎨 **Što vas čeka:**

1. **Izrazi svoje osjećaje:** Naučite koristiti različite umjetničke tehnike kako biste izrazili svoje emocije na jedinstven i oslobađajući način.

2. **Spoj s ljudima:** Upoznajte nove prijatelje koji dijele istu strast prema kreativnosti. Dijalog, podrška i smijeh stvaraju toplu atmosferu.

3. **Antistresna terapija:** Otkrijte blagodati umjetnosti kao terapeutskog izraza. Radionice su dizajnirane kako bi vam pružile osjećaj mira i relaksacije.

4. **Bez prethodnog iskustva:** Bez obzira jeste li početnik ili iskusni umjetnik, naše radionice prilagođene su svima. Svi smo tu da učimo i dijelimo iskustva.

5. **Raznolikost tehnika:** Upoznat ćete se s raznovrsnim tehnikama koje nisu samo kreativno izražavanje, već i izvor zabave.

🌸 **Kako se pridružiti:**

Prijave su jednostavne! Posjetite našu web stranicu www.vjerujusebe.com i prijavite se online putem prijavnice ili nas kontaktirajte na info@organizatori.hr kako biste rezervirali svoje mjesto.

AKRILNO IZLIJEVANJE je tehnika u kojoj se slika dobiva razlijevanjem različitih nijansi tekućih akrilnih boja po platnu ili drugoj slikarskoj podlozi.

STRING ART je umjetnost vezenja koncem oko čavlića zabijenih u drvenu podlogu. Kombiniranjem boja konca i raznim predlošcima, pletenjem se dobivaju prekrasni umjetnički radovi.

ENKAUSTIKA Nanošenjem voštanih boja na zagrijano glačalo te prenašanjem na podlogu raznim pokretima ocrtavaju se izvanredni oblici i stvaraju očaravajuća umjetnička djela.

MRAMORIRANJE je tehnika, za koju su potrebne boje na bazi razrjeđivača, možete bojati i dekorirati sve vrste plastičnih predmeta, kao i staklo, metal, kamen, keramiku, papir, tekstil, posebnom, tzv. tehnikom marmoriranja.

PENDULUM je tehnika za stvaranje umjetničkih djela akrilnim bojama. Posuda sa akrilnom bojom ovješena je za držač kako bi stvorila princip njihala. Kroz mali otvor na dnu boce boja u tankom mlazu izlazi i ostavlja trag na podlozi.

Zajedno gradimo mostove, inspiriramo se i rastemo! Neka vaša kreativnost procvjeta, a usamljenost nestane u našem toplom društvu. Radujemo se vašem dolasku!

Izvor i foto: Hrvatska kuća „Materina priča“

Objavljeno 21. travnja 2024. Sva prava pridržana PoslovniFM.