Zagreb, 14. studenoga 2020. (Erstebank) – George je zaista jedinstven i vrlo osoban financijski pomoćnik. Ne samo da vašim financijama upravlja poput auto-pilota, već će vas pratiti i na putu da postanete klijent Erste banke.

Kad kažemo da je George osobni financijski pomoćnik, onda mislimo na digitalnog asistenta koji će u svakom trenutku biti uz vas – i kad primate plaću, i kad plaćate kredite, i kad želite zatražiti Diners Club karticu ili kupiti bon za mobitel. George prati sve vaše račune, jednostavno plaća sve financijske obveze. I još sve to napravi u vama najdražim bojama i dodjeljujući vašim računima omiljene fotografije.

Uz Georgea možete otvoriti tekući račun u Erste banci 100% digitalno i 100% bez dolaska u poslovnicu! Preuzmite aplikaciju i postanite dio najosobnije platforme za digitalno bankarstvo.

Skinite George App, pripremite svoju osobnu iskaznicu, unesite podatke i obavite video-poziv za identifikaciju. Nakon toga ste spremni za otvaranje Erste tekućeg računa.   

Ne propustite Georgea i Erste tekući račun jer vas čeka nagradna igra za super početak 2021. godine! George i Visa kartica vode vas do 250.000 kuna i 1000 super nagrada.  Što više korištenja, veća je šansa da osvojite dobitak koji će sve planove za 2021. učiniti ostvarivima.

George vas čeka na: erstebank.hr/george – posjetite ga i aktivirajte.