Zagreb, 5. svibnja 2020. (Entrio) – Najveći hrvatski sustav za prodaju ulaznica Entrio.hr, danas je lansirao jedinstvenu, inovativnu platformu za virtualne događaje – Entrio.stream, koja će omogućiti održavanje velikog broja događaja poput koncerata, stand-up predstava, konferencija i partyja koji su trenutno zabranjeni zbog epidemije – u virtualnom, interaktivnom izdanju.

Prije mjesec dana kad smo shvatili da je cijela event industrija stala i da postoji ozbiljna mogućnost da će prodaja ulaznica, baš kao i naši prihodi, biti na nuli 6 mjeseci ako ne i duže, umjesto očajavanja odlučili smo ubaciti u petu brzinu te potpuno zaokrenuti fokus na nove digitalne formate. Tražili smo rješenje za preko 900 naših klijenata i cijelu event industriju koja je ostala bez ikakve mogućnosti za zaradu. Prostor smo pronašli upravo u interaktivnoj platformi za virtualne događaje, kakva ne postoji u svijetu, a kamoli u Hrvatskoj. Platformu smo razvili u rekordnom roku od mjesec dana što još jednom dokazuje da svaka kriza sa sobom nosi nove prilike.” ispričao je Berislav Marszalek, direktor Entrio.hr.

Entrio.stream jedinstveni je hibrid streaminga, videokonferencije i sustava za prodaju ulaznica, koja osim jednosmjernog prijenosa zvuka i slike (streaminga) omogućava i potpunu interakciju publike sa izvođačem uživo! Na primjer, Entrio.stream.X omogućava pravo iskustvo stand-up comedy showa, u kojem publika aktivno sudjeluje i može komunicirati s komičarem, a komičar i ostatak publike čuju smijeh i pljesak uživo. Radi se o jedinstvenom i revolucionarnom rješenju koje će, uz chat, ankete, pitanja, te brojne nove funkcionalnosti koje Entrio priprema u najbližoj budućnosti – iskustvo virtualnog događaja napokon približiti iskustvu sudjelovanja na fizičkom događaju.

Za razliku od YouTube-a, Facebook-a ili Zoom-a, Entrio.stream je poseban i po tome što omogućuje prodaju ulaznica za virtualne događaje, čime će izvođačima, pjevačima, komičarima, glazbenicima, predavačima, trenerima i svim ostalima – omogućiti da nastave raditi te da svojim posjetiteljima, klijentima i publici pruže sadržaj koji dosad nisu mogli. Sustav je siguran i zaštićen te omogućava da korisnik s jednom kupljenom ulaznicom gleda samo jedan stream, a također štiti organizatora od toga da korisnici bez kupljene ulaznice neovlašteno uskoče i gledaju događaj.

Kad epidemija prođe i kad se napokon događaji uživo opet vrate, Entrio.stream će izvođačima i organizatorima omogućiti značajno povećanje dosega, veću prodaju ulaznica i dodatnu zaradu kombiniranjem stvarne publike na fizičkom događaju i streaming publike – istovremeno.

Entrio.stream naravno podržava i sve ostale prednosti koje Entrio nudi organizatorima i za fizičke događaje poput self-service upravljanja prodajom, detaljne analitike, promotivnih kodova, gratis ulaznica, guest-lista i brojnih ostalih mogućnosti.

Nakon početne pilot faze u Hrvatskoj, Entrio će novu uslugu odmah proširiti na tržište Slovenije, ali i ostatak Europe, koja također žudi za ovakvim uslugama koje trenutno ne postoje na tržištu.

Prvi u nizu događaja na Entrio.stream platformi bit će “Smijeh preko veze” 15.05. u 20h – interaktivni stand-up comedy show s Tinom Sedlarom, Goranom Vinčićem i Markom Dejanovićem u glavnim ulogama. Radi se u prvom virtualnom stand-up showu u kojem je publika direktno uključena! Cijena virtualne ulaznice je 30kn, a sav prihod donirat će se u humanitarne svrhe udruzi Prava šapa. Ulaznice se mogu kupiti na sljedećem linku – https://www.entrio.hr/event/smijeh-preko-veze-prvi-entriostreamx-dogadjaj-7833

Bez obzira da li vam nedostaje vaš omiljeni pjevač uživo, festival, konferencija ili neki drugi događaj – vrlo vjerojatno ćete ga uskoro moći pratiti i u njemu uživati putem Entrio.streama 🙂