Crikvenica, 16. prosinca 2022. (GIA) – Jadran d.d. uzeo je u desetogodišnji zakup heritage hotel Stypia u središtu Crikvenice koji je potpuno obnovljen lanjske godine. Uprava crikveničkog Jadrana d.d. zaključila je danas ugovor o desetogodišnjem zakupu heritage hotela Stypia koji ima 33 smještajne jedinice, restoran i multifunkcionalnu konferencijsku dvoranu.

Hotel, koji je spomenik zaštićene baštine, u cijelosti je obnovljen prošle godine. Smješten na glavnoj gradskoj šetnici, svega nekoliko koraka od mora, upotpunjuje ukupnu ponudu Jadrana d.d. na crikveničkoj rivijeri. „Zakupom i preuzimanjem upravljanja ovim obnovljenim gradskim hotelom povećavamo našu turističku ponudu. Uz nastavak ulaganja u obnovu smještajnih kapaciteta u našem vlasništvu, povećanjem kategorizacije objekata i kvalitetom usluga, posebno ovogodišnjom kupovinom Grand hotela View na Braču, osnažujemo naš položaj na sve zahtjevnijem hrvatskom turističkom tržištu.

Na taj način stvaramo uvjete za povećanjem, ne samo ukupnih prihoda kompanije, već i poslovne učinkovitosti i profitabilnosti, što je temeljna orijentacija naše tvrtke u godinama koje dolaze“, – kaže član Uprave Jadrana d.d. Ivan Safundžić i dodaje kako uz povećanje kapaciteta pred menadžmentom stoji i zahtjevna zadaća za kadrovskim ekipiranjima za predstojeću turističku godinu.

Izvor i foto: Jadran dd

Objavljeno 16. prosinca 2022. Sva prava pridržana PoslovniFM.