Zagreb, 15. svibnja 2020. – EQUESTRIS Akademija, pod nazivom „Strateško upravljanje komunikacijom i zagovaranjem“, koju je pokrenula istoimena konzultantska i komunikacijska agencija, održat će se 8. lipnja 2020. do 2. srpnja 2020. godine.

Akademija traje 4 tjedna i sastoji se od 8 modula, održavat će se u poslijepodnevnim terminima, dva puta tjedno. Polaznicima – voditeljima, managerima, direktorima, zaposelnicima ili pak studentima – pružit će pažljivo odabrana teorijska i praktična znanja te stvarne primjere iz svakog segmenta procesa strateškog upravljanja komunikacijom i zagovaranjem.

Sadržaj Akademije pripremljen je tako da omogućuje ubrzano usvajanje relevantnih znanja, bilo da je riječ o stručnjacima za odnose s javnošću koji žele dodatno unaprijediti svoje znanje, ili svima onima koje je oduvijek zanimalo kako se strateški upravlja komunikacijom i zagovaranjem, ističe direktor EQUESTRIS-a Sandro Baričević.

Prijave za prvu generaciju otvorene su do 5. lipnja, a broj polaznika je ograničen.

Povodom pokretanja Akademije, svaki sudionik prve generacije ostvaruje popust (fizička osoba) 10% popusta, tvrtke koje prijave 2 do 4 zaposlenika 20%, a ako za prijavu 4 ili više zaposlenika popust je 30%. Više informacija o ponudi, modulima koji će se izvoditi te mogućnostima izvođenja možete saznati na poveznici.