Zagreb, 9. ožujka 2023. (GIA) – U Zagrebu u hotelu Academia, 24. ožujka 2023.godine, održat će se INVENTO Summit The Power of Giving Back. Okupit će 15 stručnjaka iz Chicaga i 200+ profesionalaca iz Hrvatske, Slovenije, S. Makedonije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine u području deep-techa, urbane mobilnosti, razvoja poslovanja i ulaganja.

Događaj će potaknuti stručnjake za tehnologiju, predstavnike VC fondova i uspješne poduzetnike da ispričaju svoja iskustva o izazovima i prilikama u svijetu startupa. Sve to će biti zapakirano u panel rasprave, zanimljive govore inozemnih stručnjaka i Startup natjecanje s nagradama naših partnera.  

INVENTO StartUp natjecanje predstavlja priliku startupovima s područja Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i BiH, da postanu dio portfelja Invento Capital Partnersa. Poziv je otvoren za startupove u svim fazama razvoja, bez obzira je li riječ tek o ideji, traži li poduzetnik svog sljedećeg kupca ili planira širenje na međunarodnom tržištu. Tematska područja obuhvaćaju #deeptech #urbanmobility #fintech #cybersecurity #greentech #AI #ICT  #advanced materials. Prijave za Startup natjecanje su otvorene do 12. ožujka 2023. u podne.

Program, govornici i prijava: https://summit.inventocapitalpartners.eu/

Izvor i foto: Invento Capital Partners