Zagreb, 11. srpnja 2023. (GIA) – Roto dinamic je zaključio proces preuzimanja veleprodajnog kanala prodaje prema 300 kupaca koji je imala tvrtka Špar Bjelovar, u vlasništvu supružnika Navojec.

Time je dodatno ojačana mreža HoReCa kupaca Roto dinamica u kojoj je više od 6.500 partnera, čime je nacionalni je distributer pića utvrdio svoju lidersku poziciju u veleprodaji i distribuciji u Hrvatskoj. Ujedno, zahvaljujući realiziranom preuzimanju, Bjelovar postaje centar širenja mreže Roto dinamica u Bjelovarsko bilogorskoj županiji čiji će razvoj kompanija podržavati kroz svoje poslovanje.

,,Jako smo zadovoljni našim startom u Bjelovaru i ovoj županiji. Iza nas je zaključenje  prve akvizicije Roto dinamica nakon sedam godina, a ona u potpunosti prati jedan od ključnih pravaca naše strategije – konsolidaciju veleprodajnog tržišta u Hrvatskoj. Iskreno zahvaljujem bivšim vlasnicima Rajki i Zlatku Navojecu što su odlučili upravo nama dati povjerenje za veleprodajni dio poslovanja u kojem zadržavamo sve zaposlene. Bez obzira na to što smo nacionalna kompanija, zadržat ćemo i lokalni pristup prema novim partnerima i vjerujem da će u poslovanju s nama sigurno pronaći brojne dodatne prednosti. Osim što smo preuzeli veleprodajni dio poslovanja, u Bjelovaru smo otvorili i specijalizirani maloprodajni objekt za koji vjerujem da će vrlo brzo postati prvi izbor građana u potrazi za finim pićimaizjavio je Petar Bašić, predsjednik Uprave Roto dinamica prilikom svečanog otvorenja specijaliziranog maloprodajnog objekta.

„Sa zadovoljstvom možemo potvrditi  da je postignut dogovor između Špar veleprodaje i Roto dinamica, te da od sada uslugu našim veleprodajnim kupcima pružati će Roto dinamic.  Roto dinamic nismo izabrali slučajno, nego zato što je u tom segmentu poslovanja zasigurno najkvalitetniji partner i zato što smo uvjereni da će svim našim kupcima i partnerima nastaviti pružati vrhunsku uslugu. Ujedno koristimo ovu priliku da im poželimo puno uspjeha u budućem radu!“ – komentirali su Rajka i Zlatko Navojec.

Nakon što je proteklog vikenda s radom počeo prodajno distributivni centar pod brandom Roto dinamica, u Bjelovaru je danas svečano otvoren i prvi maloprodajni prostor Roto dinamica specijaliziran za pića u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

U prostoru uređenom prema konceptu „Zabava je ozbiljan posao“ može se pronaći širok i atraktivan asortiman vrhunskih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva, raznih sokova, a tu su i svi potrebni dodaci za svaku ozbiljno dobru zabavu.

Istodobno, u prodajno distributivnom centru partnere iz HoReCa kanala čeka izvrstan izbor pića, čaša i dodatnog asortimana, koji je potreban u svakom ugostiteljskom objektu, zajedno s profesionalnom opremom za čišćenje.

Specijalizirana trgovina se nalazi na adresi Ulica braće Diviš 14 A, a prodajno distributivni centar na adresi Ulica Blajburških žrtava 8 i 10, a cijela ponuda dostupna je i za narudžbu putem Wolta i Glova.

Izvor: Fortenova grupa

Objavljeno 11. srpnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.