Split, 22. ožujka 2023. (GIA) – Turistička ponuda grada Splita svakodnevno se mijenja, ali svi se slažemo kako nam kronično nedostaje sadržaja van glavne sezone, ali i kongresnog turizma koji je u Dalmaciji minimalno zastupljen. Svoj doprinos rješavanju tog problema ponudili su sami studenti turizma.

Mladi tim iz Hrvatske i Crne Gore treću godinu zaredom pozicioniraju Split na mapu kongresnog turizma zahvaljujući događaju namijenjenom upravo njihovim kolegama studentima. Ovaj event pod nazivom „Split the week“ razlog je ovogodišnjeg dolaska stotina studenata iz više od 6 država koje u Splitu očekuju zanimljivi predavači, inovativne teme, nova prijateljstva i mnoštvo iznenađenja.

Događaj se održava u Splitu od 24. do 26. ožujka 2023. te i ove godine donosi zanimljiv trodnevni
program, a sama stručna konferencija će se održati 25. ožujka 2023. u Cinestar dvorani u sklopu Mall of
Split-a, gdje će uz iskustvo eminentnih predavača i poduzetnike prisutni moći doživjeti inovativan
koncept panel rasprave pod nazivom „Sudar svjetova“.

Panel je koncipiran kao mjesto susreta predavača različitih struka, ali s istih društvenih mreža. Upravo na temelju vlastitih iskustava ukazati će na izazove u poslovanju te koje su tajne njihovog uspjeha.
Teme ovogodišnje Split the week konferencije su: Uslugom do uspjeha, Prilike event industrije, Otključaj skriveni talent.

Slogan konferencije je „Očekujte neočekivano“, a s obzirom na izvanredan uspjeh prethodnih konferencija na kojima je sudjelovalo preko 1.300 sudionika, vjerujemo kako će ove godine više stotina sudionika uživati u ljepotama grada Splita. Split uistinu zaslužuje biti mjesto za razvoj znanja i ideja za buduće nositelje turističke ponude.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na stranici: www.splittheweek.com.

Izvor i foto: Split the week konferencija