Zagreb, 11. rujna 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj People & Culture odjela u veleprodajnom centru (m/ž) u Puli i Poreču. Izabranom kandidatu nude strukturirano uvođenje u posao, poticajno, dinamično i inovativno radno okruženje, popuste za kupovinu u Metro dućanima te mogućnost stalnog učenja i razvoja vještina. Prijavite se do 15.09.2023. putem brze prijave.

Coface Hrvatska d.o.o. zapošljava Account Managera (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji će sudjelovati u sklapanju i obnavljanju ugovora s klijentima u održavanju i optimizaciji osigurateljnog pokrića i ostalih post-ugovornih poslova s klijentima. Prijave se zaprimaju do 06.10.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Amrest Adria d.o.o. / KFC tražiZamjenika upravitelja restorana (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se aktivna podrška upravitelju restorana za operativno i financijsko poslovanje. Poslodavac nudi isplatu punog iznosa prijevoza, dodatni mjesečni bonus na osnovu ostvarenih rezultata i popust karticu za zaposlenike. Rok za prijavu je 20.09.2023. Prijavite se putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zaklijenta, jednog od predvodnika na tržištu nekretnina, traži kandidata na poziciji Voditelj prodaje (m/ž) u Zagrebu. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi su vrlo konkurentna plaća, stimulacije za ostvarene rezultate te službeni automobil za korištenje u privatne i poslovne svrhe. Prijavite se putem linka do 04.10.2023.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia traži Voditelja tematskog parka (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat posjeduje izvrsno poznavanje rada u MS Office okruženju(Excel, Word, Outlook), dobro poznavanje engleskog jezika i vozačku dozvolu B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće do 2 dana tjedno i godišnji bonus. Prijavite se do 18.09.2023 putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj smjene – skladište (m/ž). U opisu posla nalazi se organizacija zaprimanja, kontrole i odlaganja / otpreme robe te koordinacija sa ostalim službama unutar kompanije. Poslodavac osigurava popust za zaposlenike u Konzum prodavaonicama, božićni poklon paket za djecu i mnoge druge benefite. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu (Žitnjak), a prijave se zaprimaju do 21.09.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Bauhaus-Zagreb k.d., jedna od najuspješnijih tvrtki u Europi u području prodaje proizvoda za dom, radionicu i vrt, traži Voditelja Marketinga za Sloveniju i Hrvatsku (m/ž) u Zagrebu. Novi član tima primarno će biti zadužen za analizu (kupaca) tržišta i asortimana te za definiranje ciljnih skupina i planiranje ciljanih marketinških kampanja. Možete se prijaviti do 29.09.2023. putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. traži kandidata za poziciju Project Manager (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat je proaktivna osoba s interesom prema osmišljavanju i provođenju digitalnih marketinških rješenja, koja će se uključiti u vođenje projekata usmjerenih prema stručnoj javnosti u zdravstvu i farmaciji s ciljem ostvarivanja zadanih projektnih marketinških ciljeva. Prijave traju do 17.09.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Pan-Pek d.o.o. traži Asistenta predsjednika Uprave (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te naglašenu radnu etiku i odgovoran pristup povjerljivim podacima tvrtke. Nude plaćene troškove javnog prijevoza, isplatu božićnice, uskrsnice i regresa i Multisport program. Prijave traju do 13.09.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

B for Business d.o.o. za svog klijenta, kompaniju koja se bavi špedicijom, traži kandidata za popunu radnog mjesta Administrator na carini (m/ž) u Ježevu. Za ovaj je posao poželjno 1 do 3 godine iskustva na području carinjenja, ali nije uvjet. Poslodavac će omogućiti rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Prijavite se na linku do 21.09.2023.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 12. rujna 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.