Zagreb, 14. kolovoza 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Jadran Hoteli d.d. traži kandidata za poziciju Voditelj / Viši analitičar kontrolinga (m/ž) u Rijeci. Osoba na ovoj poziciji će koordinirati i pripremati podatke za konsolidaciju te ostale izvještaje za potrebe hotelskog poduzeća. Poslodavac omogućava rad u izvrsnom timu, konkuretnu plaću i dodatke, direktan utjecaj na donošenje poslovnih odluka i povlastice za zaposlenike. Prijavite do 28.08.2023 putem brze prijave.

Čokoland d.o.o., jedan od najpriznatijih proizvođača mlinaca u Hrvatskoj,zapošljava na poziciji Voditelj proizvodnje prehrambenih proizvoda (m/ž) u Ludbregu. Glavni zadaci ove pozicije su priprema, nadzor i vođenje dokumentacije. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi su rad u poticajnom i dinamičnom okruženju, odlični uvjeti rada i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 19.08.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta, tvrtku specijaliziranu za prodaju industrijskih proizvoda, traži Voditelja razvoja tržišta (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se Organiziranje i koordinacija prodajnih aktivnosti s kupcima radi postizanja obima prodaje i postizanja postavljenih ciljeva. Od kandidata očekuju dobre analitičke i organizacijske vještine. Možete se prijaviti do 10.09.2023. putem brze prijave.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži Senior knjigovođu (m/ž) u Zadru. Opis posla uključuje samostalno provođenje svih računovodstvenih knjiženja uz kontrolu bilance. Benefiti ove pozicije su all-inclusive onboarding, atraktivne destinacije i lokacije hotela za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme te individualni planovi razvoja. Ako ste samoinicijativni i dinamični, prijavite se do 21.08.2023. putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava na poziciji Administrativno – računovodstveni referent (m/ž). Traže kandidata s 3 godine relevantnog radnog iskustva na računovodstvenim poslovima. U opisu posla nalazi se evidencija osnovnih sredstava, knjiženje investicija u tijeku, obračun amortizacije te usklađivanje analitike i Glavne Knjige. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 03.09.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Dupin d.o.o. zapošljava Asistenta direktorice prodaje (m/ž) u Zagrebu. Očekuju spremnost na kontinuirano učenje i iznadprosječno zalaganje. Izabranom kandidatu nude izazovno i dinamično radno okruženje u kojem prepoznaju timski rad, ali i kvalitete pojedinaca uz mogućnost napredovanja. Prijavite se do 18.08.2023. putem brze prijave.

Enna Fruit d.o.o. zapošljava Administratora materijalnog računovodstva (m/ž) u Dugom Selu. Glavni zadaci ove pozicije su evidencije nastalih promjena uslijed primanja i izdavanja robe. Od kandidata očekuju SSS (poželjno ekonomskog smjera), poznavanje MS Office paketa, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te minimalno 1 godinu radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 23.08.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

TŽV Gredelj d.o.o. traži Administratora za ljudske resurse (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji provodi postupke zasnivanja i prestanka radnog odnosa. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rad, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja, rad u dinamičnom okruženju i subvencioniranu prehranu. Prijave traju do 26.08.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Manpower u ime klijenta zapošljava Voditelja performance marketinga (m/ž) u Poreču. Od kandidata očekuju relevantno radno iskustvo u performance marketingu i visoko razvijene organizacijske i komunikacijske vještine. Benefiti ovog posla uključuju hibridan način rada, bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima, stimulativno i izazovno radno okruženje te rad na uzbudljivim projektima. Prijavite se na linku do 31.08.2023.

Pan-Pek d.o.o. zapošljava na poziciji Tehnolog (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju VSS – ing. prehrambene tehnologije te najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima u prehrambenoj industriji. Poslodavac nudi isplatu božićnice, uskrsnice i regresa, Multisport program te naknadu za prijevoz i prehranu. Rok za prijavu je 25.08.2023. Prijavite se putem linka.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 14. kolovoza 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.