Zagreb, 17. srpnja 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Bauhaus-Zagreb k.d. traži kandidata za poziciju Stručnjak za zaštitu na radu (m/ž) u Rijeci, Puli, Varaždinu, Splitu, Zagrebu i Zadru. Osoba na ovoj poziciji organizira sva potrebna osposobljavanja zaposlenika za rad na siguran način. Poslodavac očekuje minimalno 3 godine iskustva u rukovođenju zaštite na radu i nudi službeni telefon i računalo te ugodnu radnu okolinu. Prijave traju do 31.07.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Lindner Montage + Service GmbH zapošljava na poziciji Voditelj projekata za stropne sustave grijanja i hlađenja (m/ž). Traže se kandidati s uspješno završenim obrazovanjem u relevantnim područjima te sa solidnim i praktičnim poznavanjem sustava grijanja, ventilacije i hlađenja. Mjesto rada je Njemačka, a prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions za potrebe klijenta Majur Hotelski Servis d.o.o. zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Glavna djelatnost ove tvrtke je visokokvalitetno opremanje prostora hotela. Poslodavac će pružiti rad s izazovnim i zanimljivim projektima i bonuse na temelju postignuća. Prijavite se putem linka do 20.07.2023.

Interaktivna Zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava na poziciji Voditelj trgovine (m/ž) u Zagrebu. Prosječna isplaćena plaća s bonusima 990 eura netto i povećanje na 1060€ nakon probng roka te prilika za profesionalni razvoj i napredovanje samo su neki od benefita koje nude. Možete se prijaviti do 27.07.2023. putem brze prijave.

Thermo Stone d.o.o., vodeća internacionalna grupa u oblasti građevinskih materijala, zapošljava Voditelja prodajnog područja (m/ž) za Istru i izvozna tržišta. Od kandidata očekuju poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu. Poslodavac nudi službeni automobil za poslovnu i privatnu uporabu te paket beneficija. Rok za prijavu je 11.08.2023. Prijavite se putem linka.

Kamp Šimuni d.o.o. traži Voditelja ljudskih potencijala (m/ž) u kampu Šimuni na otoku Pagu i u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji obavlja poslove zapošljavanja, kontrole troškova rada, praćenja radne uspješnosti te motiviranja i nagrađivanja. Prijave traju do 31.07.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. za klijenta, hotel i resort s 5 zvjezdica, zapošljava Koordinatora MICE prodaje (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju iskustvo u MICE sektoru barem 3 godine i tečno poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Poslodavac nudi stimulativna mjesečna primanja i bonuse , osiguran smještaj u prostoru resorta i topli obrok u radnim i neradnim danima. Možete se prijaviti do 23.07.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava Specijalistu ekspanzije (m/ž) u Zagrebu te očekuju VSS / VŠS ( ekonomija, građevina, pravo) i poželjno iskustvo rada 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program, stručno usavršavanje i profesionalni razvoj. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Delight d.o.o. zapošljava na poziciji Customer Service Manager (m/ž) u Zagrebu. Očekuje vas prilika da radite na velikim regionalnim projektima i surađujete sa najvećim domaćim i stranim investitorima na našim prostorima. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima u okviru korisničkog servisa. Prijavite se na linku do 26.07.2023.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. Specijalistu za medicinske komunikacije – Medicinskog savjetnika (m/ž) u Zagrebu. Opis posla uključuje identificiranje, prikupljanje i kritičko sagledavanje novih znanstvenih podataka relevantnih za određeni portfelj/terapijsko područje te uporaba dobivenih podataka u svrhu učinkovite medicinske komunikacije. Ako ste strastveni, inovativni i stručni, prijavite se do 24.07.2023. putem linka.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 17. srpnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.