Zagreb, 31. srpnja 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Brodosplit d.d. traži kandidata za poziciju Direktor pravne službe (m/ž) u Splitu. Osoba na ovoj poziciji identificira pravne rizike, osigurava usklađenost poslovnih aktivnosti s pravnim propisima, vodi pregovore i izrade ugovora te pruža pravno savjetovanje drugim odjelima i rukovodstvu. Prijave traju do 04.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Silverhand Croatia, subjekt specijaliziran za pružanje najkvalitetnijih usluga zapošljavanja,traži Asistenta za regrutaciju s njemačkim jezikom (m/ž) u Varaždinu. U opisu posla nalazi se obavljanje telefonskih razgovora o zapošljavanju kandidata koji se prijavljuju za posao u inozemstvu. Rad od kuće, fleksibilnost i službeni laptop samo su neki od benefita koje nude. Prijavite se do 11.08.2023. putem brze prijave.

TŽV Gredelj d.o.o., poduzeće s više od 125 godina tradicije u projektiranju, proizvodnji, rekonstrukciji, modernizaciji i održavanju željezničkih vozila, zapošljava Administratora za ljudske resurse (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju inovativnost te odgovoran i profesionalan pristup poslu. Benefiti ovog posla uključuju ugovor na neodređeno vrijeme uz probni rad, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja i subvencioniranu prehranu. Prijavite se na linku do 26.08.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja projekata (m/ž) u Omišu. Očekuju VSS / VŠS (informatika) i poželjno iskustvo rada 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi stimulativna primanja, onboarding program te kontinuirani razvoj kompentencija kroz edukacije. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Deltron d.o.o. traži Strojara – voditelja projekta (m/ž) u Splitu. Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske, pregovaračke, prezentacijske i organizacijske vještine. Poslodavac nudi nagrade za poslovne uspjehe i trud, plaćen vrtić za djecu zaposlenika i Multisport karticu. Možete se prijaviti do 23.08.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Voditelja odjela prostorno-planske dokumentacije / ovlaštenog arhitekta (m/ž) u Zagrebu. Opis posla uključuje nadzor isporuke tehničke dokumentacije, opreme i radova iz područja djelatnosti Odjela u svim fazama projekta te odgovornost za kvalitetu preuzetog i izvedenog. Ako ste samostalni i proaktivni u radu, prijavite se do 24.08.2023. putem linka.

Feroplast d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj odjela (m/ž). Traže se kandidati s razvijenim organizacijskim vještinama i minimalno 1 godinom iskustva rada na voditeljskoj poziciji. Poslodavac nudi naknadu za putne troškove, naknadu za obrok, prigodne nagrade i bonus za radne rezultate. Mjesto rada nalazi se u Bujama, a prijave se zaprimaju do 03.08.2023. Prijavite se putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži kandidata za poziciju Viši direktor Operativne izvrsnosti (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji aktivno sudjeluje u implementaciji OPEX inicijativa radi poboljšanja načina rada, smanjenja troškova i održavanja razine kvalitete usluge. Poslodavac nudi fleksibilne oblike rada, pogodnosti za roditelje i buduće roditelje te kontinuirani rast i razvoj. Prijave traju do 13.08.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions za potrebe klijenta MAJUR HOTELSKI SERVIS d.o.o. zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata očekuju minimalno 3 godine radnog iskustva u vođenju prodaje i postizanju prodajnih ciljeva. Poslodavac će pružiti rad sa vrhunskim brendovima hotelske kozmetike i opreme te izazovne i zanimljive projekte. Prijavite se putem linka do 04.08.2023.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava na poziciji Senior knjigovođa (m/ž) u Zadru. Od kandidata očekuju minimalno 4 godine radnog iskustva u odjelu računovodstva i financija. Neki od benefita koje ovaj poslodavac nudi jesu all-inclusive onboarding za dobar početak na poslu i atraktivne destinacije i lokacije hotela za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme. Rok za prijavu je 21.08.2023. Prijavite se putem linka.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 31. srpnja 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.