Zagreb, 7. lipnja 2023. (GIA) – S današnjim danom započeo je službeni proces nominacije dobitnika PRO PR GLOBE Awards za 2023. godinu.

Osim četiri svjetska komunikacijska udruženja: Udruga konzultanata za odnose s javnošću (Public Relations Association – PRCA), Međunarodna udruga za odnose s javnošću (International Public Relations Association – IPRA), Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje (The International Communications Consultancy Organisation – ICCO), Ovlašteni institut za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations – CIPR), ovogodišnje dobitnike, prema pravilniku, nominirat će i prošlogodišnji dobitnici. Ovo je jedini svjetski program nagrađivanja za koji se ne treba plaćati naknada.

Program nagrađivanja fokusiran je na pojedince, a ne na projekte. Proces nominacija završava 20. lipnja nakon čega će komisija provjeriti ispravnost dobivenih podataka te se očekuje da će se sredinom srpnja objaviti dobitnici ovogodišnjeg priznanja. Uz PRO PR GLOBE Awards uručit će se i priznanja PRO PR Infigo Awards za poseban doprinos razvoja struci, PRO PR Vision City i PRO PR Vision Manager. Svi nagrađeni dobiti će umjetnička djela a sljedeće godine očekuje se da će to biti radovi studenata sa Sveučilišta u Novom Sadu. Priznanja će biti uručena u sklopu 21. međunarodne PRO PR konferencije koja se održava od 14. do 17. ožujka u hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Svečana dodjela bit će u petak, 15. ožujka 2024. s početkom u 19:30 sati. Dodatne informacije možete potražiti na www.pro-pr.com.

Izvor i foto: Apriori World

Objavljeno 7. lipnja 2023.