Zagreb, 5. studenoga 2022. (GIA) – Koliko je zahtjevna uloga roditelja uz brojne izazove s naglaskom kako biti što uspješniji u toj najzahtjevnijoj ulozi roditelja, glavne su teme koje su bile na tradicionalnoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’, koja se održala u Velvet café. Uz brojne mame, svoja iskustva uz dileme te vječito pitanje da li su dobri roditelji, ali i najljepšoj ulozi roditelja, ispričale su Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Josipa Scotti Čavlina. Poznata pedijatrica dr. med. Diana Puževski, sa svojim je stručnim znanjem i dugogodišnjem iskustvom dala korisne savjete kako pravilno njegovati i zaštititi bebinu kožu te posebno iznimno osjetljivu bebinu kožu od samog rođenja. Važnost odabira kvalitetnih proizvoda uz besprijekornu kvalitetu za njegu i zaštitu iznimno osjetljive bebine kože.

Ugledna pedijatrica Diana Puževski, dr.med. istaknula je: ‘Koža novorođenih beba, a posebno onih koji su na svijet došli prije termina, naših malih palčića nezrela je, osjetljiva i zahtijeva posebnu njegu! Becutan Sensitive linija dizjnirana je da svojim emolijentnim djelovanjem štiti i prevenira isušivanje i istovremeno omogućuje sazrijevanje hidrolipidnog sloja i normalne arhitektonike kože. Namijenjena je svoj dojenčadi i maloj djeci koja pokazuju znakove povećane suhoće kože ali i onima kod kojih to treba prevenirati. Linija sadrži i SOS kremu koja se preporuča za zaštitu kože u predstojećim hladnom dijelu godine ali i kao terapija kod čestih manjih problema s kožom kao što su osipi oko usta ili pelenskoj regiji!

Naše mame Mirna Medaković Stepinac, Korana Gvozdić i Josipa Scotti Čavlina su izjavile: ‘Biti roditelj, najzahtjevnija i najljepša uloga sa brojnim dilemama, strahovima, radosti i srećom, ali ono najvažnije uz puno ljubavi i nježnosti trudimo se biti što bolji roditelj. ‘Becutanova radionica za roditelje’ nam pomaže da dijelimo svoja iskustva sa svim brojnim mamama. Svi se mi trudimo i želimo biti što bolji roditelji i želimo dati puno ljubavi i nježnosti te ono najvažnije vidjeti sretnu bebu. Vidimo se na sljedećoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. Više od 40 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

Becutan Sensitive linija za osjetljivu kožu namijenjena je njezi i zaštiti iznimno osjetljive bebine i dječje kože. Becutan Sensitive linija u portfelju sadrži pet visokokvalitetnih komzmetičkih proizvoda razvijenih prema najnovijim znanstvenim studijama namijenjenih osjetljivoj koži. Kolekcija je dermatološki i klinički ispitana pod nadzorom dermatologa po principima dobre kliničke prakse.

Becutan proizvodi su klinički i dermatološki testirani i razvijeni u suradnji s pedijatrima i dermatolozima. Proizvode se u visoko kontroliranim uvjetima prizvodnje i primjeni GMP (Good

Manifacturing Practice) standardima, te ISO 9001 i ISO 14001 standardima za kvalitetu. Sve formulacije proizvoda usklađene su s Europskom direktivom za kvalitetu kozmetičkih proizvoda namijenjenih djeci.

Izvor: Alkaloid

Objavljeno 5. studenoga 2022. Sva prava pridržana ©poslovniFM