Zagreb, 20. prosinca 2023. (GIA) – Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora za novog člana Uprave Kraša imenovan je Filip Mutić, čiji četverogodišnji mandat počinje 1. siječnja 2024. godine. Filip Mutić kao član Uprave će u svojem resoru biti  zadužen za vođenje pravnih i općih poslova, ljudske resurse, korporativne financije, kontroling i informacijske tehnologije.

Filip Mutić posjeduje 18 godina iskustva u financijama od kojih je 8 godina radio kao direktor financija u vodećim FMCG kompanijama kao što su Atlantic Grupa, Fortenova i Ledo, a u Kraš dolazi s pozicije CFO i člana uprave koju je obnašao od 2019. godine u Ledo plus d.o.o.

„Zahvalan sam na prilici da postanem dio Kraševog tima, dio kompanije koja više od stoljeća stvara slatke uspomene i spaja generacije. Svakako želim opravdati dano povjerenje i zajedno s drugim kolegama raditi na razvoju ovog konditorskog diva. Vjerujem da će mi u tome pomoći dosadašnje iskustvo rada u kompanijama vezanim za proizvodnju te plasman hrane i pića. Znam da je ovo velika odgovornost prema svim dionicima – zaposlenicima, partnerima, dioničarima i našim potrošačima te ću dati sve od sebe da to povjerenje i odgovornost opravdam“, izjavio je Filip Mutić, novi član Uprave Kraša.

Izvor i foto: Val grupa/Kraš

Objavljeno 20. prosinca 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.