Zagreb, 22. ožujka 2023. (GIA) – Goran Končar, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, od 1. lipnja 2023. postaje partner u Deloitteu, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Goran je svoj put u Deloitteu započeo 2011. godine u Odjelu za poreze, a 2015. godine se pridružuje Odjelu revizije i savjetovanja. Tijekom svoje karijere specijalizirao se za rad na kompleksnim revizijskim angažmanima i grupnim revizijama, projektima analize računovodstvenih i poreznih implikacija te angažmanima povezanim s implementacijom novih računovodstvenih standarda, politika i sustava izvještavanja.

Diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu i iskusan je predavač u Hrvatskoj revizorskoj komori, a njegova  stručnost i reference uveliko su priznati u industriji. Ovlašteni je računovođa i član Udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Republici Hrvatskoj.

Goran je također predstavnik Deloitteovog „CFO programa“, inicijative koja okuplja financijske stručnjake i direktore kroz organizirane diskusije i forume s ciljem adresiranja najnovijih izazova i prilika u područjima financijskog upravljanja i izvještavanja.

Osim svog rada s klijentima, Goran je aktivno uključen i odgovoran za kontinuirani razvoj i upravljanje karijerama vrhunskih talenata u Odjelu revizije i savjetovanja.

„Izuzetno sam ponosan što nakon 12 godina postajem partner u Deloitteu. Osim vodstvu firme, ovaj uspjeh dugujem svim dosadašnjim mentorima, a posebice svim svojim kolegama i izvrsnim pojedincima s kojima sam imao prilike surađivati u dosadašnjoj karijeri. Kao partner u Deloitteu nastavit ću s razvojem našeg poslovanja i radujem se daljnjem rastu i uspjehu Deloittea, kao i daljnjoj suradnji s kolegama u prevladavanju izazova i pružanju najboljih rješenja za naše klijente i širu poslovnu zajednicu”, istaknuo je Končar.

Izvor i foto: Deloitte Hrvatska

Objavljeno 22. ožujka 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.