Zagreb, 23. prosinca 2022. (GIA) – Kompanije Fortenova grupe tradicionalno daruju svoje zaposlenike povodom božićnih blagdana pa će Fortenova grupa d.d. i njene operativne kompanije u Hrvatskoj i ove godine  svojim zaposlenicima isplatiti božićnice i dar djeci, sukladno kolektivnim ugovorima i mogućnostima  pojedinih kompanija. Tako će u ovogodišnje božićno nagrađivanje zaposlenika Fortenova grupa ukupno uložiti više od 36 milijuna kuna.

„Kao kompanija se kontinuirano trudimo naše radne sredine učiniti što poželjijim  mjestom za rad, a zajednice u kojima poslujemo mijenjati nabolje. Ova je godina prema financijskim rezultatima do sada najuspješnija u povijesti Fortenova grupe, a uspjesi i ogroman posao koji smo napravili u 2022., ne bi bili mogući bez značajnog angažmana rada svih naših zaposlenika u cijeloj regiji. Svi oni za to zaslužuju veliku pohvalu cijelog tima izvršnih direktora i menadžmenta. Isplata božićnice i dara za djecu tradicionalno u ovom razdoblju, ali i svih ostalih nagrada koje tijekom godine usmjeravamo prema zaposlenicima, samo su jedan od načina zahvale našim kolegicama i kolegama na njihovom doprinosu. Ujedno, ovo je i prilika da svima njima i njihovim obiteljima poželim sretne i ugodne blagdane“- izjavio je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe.

„Visoka razina sustava nagrađivanja i pogodnosti koje imamo u Grupi, sigurno su jedan od razloga zbog kojih raste pozitivna percepcija Fortenova grupe kao poslodavca i to eksterno i interno. Zajedno s našim socijalnim partnerima i u narednom razdoblju ćemo biti fokusirani na zaposlenike te pronalazak kreativnih i inovativnih načina motiviranja, nagrađivanja i razvoja, a sve u skladu s našim korporativnim vrijednostima i poslovnim ciljevima„ – rekla je povodom isplate božićnica u kompanijama Grupe u Hrvatskoj Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Izvor: Fortenova grupa

Objavljeno 23. prosinca 2022.