Zagreb, 4. lipnja 2023. (GIA) – International Workplace Group (IWG), vodeći globalni pružatelj hibridnih radnih rješenja, otvara novi Regus centar u zagrebačkoj gradskoj četvrti Špansko. Ovo je četvrta lokacija u Zagrebu i peta u Hrvatskoj, čime IWG snažno širi svoju prisutnost u zemlji.

Najnoviji Regus centar u Zagrebu predstavlja odgovor na rastuću potražnju za fleksibilnim radnim prostorima u glavnom gradu Hrvatske. Smješten u prestižnoj zgradi Nova Galerija na Zagrebačkoj aveniji u Španskom, novi centar – ukupne površine 1.800 m2– omogućit će tvrtkama i poslovnim profesionalcima tehnološki napredne i moderno opremljene radne prostore od sada i u zapadnom dijelu grada.

IWG uspješno upravlja s dva Regus centra i jednom Spaces lokacijom u Zagrebu, koji trenutno zauzimaju ukupno 7.900 m². S otvaranjem novog centra Regus Špansko, IWG će dodatno proširiti svoj doseg i usluge za tvrtke u Hrvatskoj, te povećati kapacitet svojih hibridnih radnih prostora u Zagrebu na impresivnih 9.700 m².

Uredski prostori u prizemlju i na prvom katu u sklopu kompleksa Nova Galerija pružaju različite opcije najma, uključujući privatne uredske prostorije i zajedničke radne prostore. Osim toga, korisnici imaju pristup različitim poslovnim uslugama i sadržajima, uključujući moderno opremljene konferencijske prostorije i profesionalne recepcijske usluge.

Pristup kombinaciji poslovnog prostora i drugih pogodnosti u istoj zgradi, uz modernu i visokokvalitetnu infrastrukturu čini Regus centar Špansko iznimno zanimljivim korisnicima bez obzira na veličinu njihove tvrtke ili industriju kojom se bave. Dodatni sadržaji restoran, kafić i teretana čine ovaj centar privlačnim i funkcionalnim radnim okruženjem.

Novi Regus centar rezultat je uspješnog partnerstva između IWG-a i vlasnika nekretnine koji je uložio u IWG platformu. Lokacija centra smještenog na Zagrebačkoj aveniji u Španskom pruža odlične pogodnosti, budući da se nalazi u jednom od najatraktivnijih i najtraženijih rezidencijalnih područja u Zagrebu. Neposredna blizina centra grada i izvrsna prometna povezanost s glavnim auto-cestovnim ulazom u Zagreb iz pravca Slovenije i Austrije dodatno čine ovu lokaciju izuzetno popularnom.

IWG proširuje svoju sve veću prisutnost u Hrvatskoj s nekoliko uspješnih hibridnih radnih prostora pod brendovima Regus i Space. Osim nedavno otvorenog centra u Slavonskom Brodu, novi Regus centar u Španskom predstavlja važan korak u rastućem postojanju IWG-a u Hrvatskoj i potvrđuje uspješnost modela suradnje s lokalnim partnerima kako bi se zaposlenicima i tvrtkama omogućio pristup fleksibilnim radnim rješenjima na najboljim lokacijama u gradu.

Mark Dixon, izvršni direktor i osnivač IWG-a, komentirao je:

Otvorenjem novog Regus centra u Zagrebu još jednom pokazujemo našu snažnu predanost rastućem tržištu fleksibilnih radnih prostora u Hrvatskoj. S izvrsnom lokacijom i izvanrednom infrastrukturom, Nova Galerija pruža savršeno okruženje za poslovne profesionalce koji žele produktivan radni prostor prilagođen njihovim potrebama. Vjerujemo da će naš novi Regus centar u Španskom zadovoljiti potrebe lokalnih i međunarodnih tvrtki te doprinijeti razvoju poslovnog ekosustava u Zagrebu.”

IWG-ova multi-brending strategija širenja osmišljena je za sve vrste poslovanja i poduzetnika. IWG stvara osobnu, financijsku i stratešku vrijednost za tvrtke svih veličina, od onih najvećih i poznatih svjetskih organizacija, do pojedinaca i sljedeće generacije lidera u industriji. Svi oni koriste snagu fleksibilnog rada kako bi povećali svoju produktivnost, učinkovitost, agilnost i blizinu tržišta.