Zagreb, 28. kolovoza 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

DLS d.o.o., tvrtka koja se bavi bavi se projektiranjem i zaštitom okoliša,zapošljava na poziciji Voditelj projekata – inženjer (m/ž) u Rijeci. Izabranom kandidatu nude ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom, kontinuirano unapređenje znanja i razvoj vještina te rad u dinamičnom, profesionalnom i ugodnom radnom okruženju. Prijavite se do 01.09.2023. putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj trgovine (m/ž) u Rijeci. Idealan kandidat ima iskustvo u analizi prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene prodajne budžete, popust za zaposlenike i naknadu za obrok. Prijave se zaprimaju do 05.09.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

Thermo Stone d.o.o., vodeća internacionalna grupa u oblasti građevinskih materijala, tražiVoditelja smjene u proizvodnji tvornice porobetona (m/ž) u Novskoj. Od kandidata očekuju prethodno iskustvo rada u proizvodnji, poželjno u vođenju timova. Poslodavac nudi paket beneficija koji se odnosi na sve zaposlenike (godišnji bonus za uspješnost, regres, naknada za prehranu, božićnica i uskrsnica). Rok za prijavu je 15.09.2023. Prijavite se putem linka.

Fortitude Recruitment j.d.o.o.  za klijenta, hotel i resort s 5 zvjezdica,zapošljava na poziciji Voditelj prodaje i rezervacija (m/ž) u Novom Vinodolskom. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi su stimulativna mjesečna primanja i bonusi, u skladu s radnim mjestom, osiguran smještaj u prostoru resorta te topli obrok u radnim i neradnim danima. Prijavite se putem linka do 31.08.2023.

Grosbasket d.o.o., specijalizirani dobavljač košarkaške opreme renomiranih svjetskih brendova,zapošljava na poziciji Poslovođa trgovine (m/ž). U opisu posla nalazi se upravljanje i vođenje tima maloprodajnog osoblja, uključujući zapošljavanje, obuku i raspoređivanje. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 13.09.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta,tvrtku specijaliziranu za prodaju industrijskih proizvoda i pružanje kompletnih tehničko-komercijalnih rješenja, traži Voditelja razvoja tržišta (m/ž) u Zagrebu. Novi član tima primarno će biti zadužen za organiziranje i koordinaciju prodajnih aktivnosti s kupcima radi postizanja obima prodaje i postizanja postavljenih ciljeva. Možete se prijaviti do 10.09.2023. putem brze prijave.

KTC d.d. traži Voditelja poljoljekarne (m/ž) u Karlovcu. Osoba na ovoj poziciji organizira rad u prodavaonici, prodaje robu, vrši narudžbe robe, radi i potpisuje dokumentaciju te radi i ostale poslove po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijavite se do 05.09.2023. putem linka.

RR Solutions d.o.o. traži Brand Managera (m/ž) u Zaprešiću. Osoba na ovoj funkciji će biti odgovorna za vođenje kreativnog razvoja i brand strategije za renomirane kozmetičke brandove. Idealan kandidat je kreativna i dinamična osoba sa izraženim komunikacijskim vještinama. Prijave traju do 11.09.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Specijalistu upravljanja normiranim sustavima (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se provođenje plana audita maloprodaje, veleprodaje, skladišta, uprave i ostalih objekata po potrebi. Benefiti ovog posla uključuju Božićnicu, Uskrsnicu, Regres, Dar za dijete, popust za zaposlenike, naknadu za topli obrok te prilike za karijerni razvoj i kontinuirano usavršavanje. Prijavite se na linku do 01.09.2023.

Radio Sjeverni.FM traži kandidata za poziciju Radijski voditelj (m/ž) u Varaždinu. Osoba na ovoj poziciji će raditi u redakciji i steći novinarsko iskustvo te sudjelovati na najvećim festivalima u regiji. Ako volite glazbu i želite raditi u dinamičnom i mladenačkom okruženju, prijavite do 16.09.2023 putem brze prijave.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 28. kolovoza 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.