Pazin, 24. kolovoza 2023. (GIA) – U Pazinu je svečano otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP koji kroz svoju raznoliku ponudu domaćih i inozemnih brendova nastavlja biti sinonim kvalitete i pristupačnosti na jednome mjestu. Novi STOP SHOP Pazin, ujedno i drugi u Istri nakon Labina, ukupno je jedanaesti maloprodajni park ovog brenda na nacionalnoj razini, čime STOP SHOP nastavlja graditi svoju reputaciju na hrvatskom tržištu te potvrđuje uspješnost ovakvog tipa poslovanja u Republici Hrvatskoj. Građani Pazina, ali i cijele središnje Istre kroz STOP SHOP su dobili retail park koji se prostire na 8.414 m2 prodajnog prostora s ukupno 14 lokala koji nude bogatu ponudu proizvode najrazličitije namjene. Svečano otvorenje svojom su nazočnošću uveličali Suzana Jašić, gradonačelnica Grada Pazina i Joško Piteša, country manager operations za Hrvatsku, kao i predstavnici zakupaca te brojni gosti i kupci. Povodom otvorenja posjetitelje je dočekao bogat cjelodnevni program te niz pogodnosti domaćih i inozemnih zakupaca, kao i aktivnosti za sve uzraste.

„Nova investicija koju je STOP SHOP doveo u naš grad predstavlja značajan iskorak u daljnjem razvoju Starog Pazina, gdje će se kroz skorije vrijeme graditi sve više stanova i obiteljskih kuća. Zahvaljujem gospodinu Piteši i STOP SHOP-u na dobroj suradnji i što je Pazin odabran za jedanaesti maloprodajni park koji će, osim bogate ponude i prostora za opuštanje, osigurati i nova radna mjesta za naše građane te samim time potaknuti daljnji gospodarski rast grada. Veliki dio javnosti zadovoljan je novim mjestom za kupnju, dok je jedan dio zabrinut za trgovine u centru grada, međutim, bez obzira na strahove, vjerujem kako će realizacija ovog projekta obogatiti trgovačku ponudu Pazina te privući više lokalnog stanovništva i turista baš u Pazin, od čega će svi imati koristi. Vjerujem da će STOP SHOP postati još jedno mjesto susreta u Pazinu“, istaknula je gradonačelnica Grada Pazina, Suzana Jašić.

STOP SHOP Pazin nalazi se u Ulici Istarskih narodnjaka 17, a osim prepoznatljive arhitekture, ugostiteljskog objekta, zelene površine te prostranog parkinga s 289 parkirnih mjesta, kao i punionice za električna vozila, kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: dm, Eurospin, JYSK, KiK, Sinsay, NKD Moda, Offertissima, Pepco, s. Oliver, Optika Anda, Sport Vision, ZOOCITY i Vacom te odmor u Caffe baru YES. STOP SHOP je poznati međunarodni brend maloprodajnih parkova koji predstavljaju jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u većim gradovima. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične brendove nacionalne i inozemne brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine.

„Veliko mi je zadovoljstvo što danas, nakon samo dva mjeseca od otvorenja STOP SHOP-a u Labinu, otvaramo vrata drugog STOP SHOP-a u Istri, i to u gradu Pazinu. Ovo otvorenje je rezultat uspješne suradnje s lokalnom zajednicom, vlastima i partnerima. Vjerujemo u važnost razvijanja trajnih i korisnih partnerstava, koja pridonose ne samo našem uspjehu, već i zajednicama u kojima djelujemo. Naša predanost misiji da stvaramo praktična i moderna okruženja za kupovinu, rad i druženje, ključna su komponenta naše poslovne filozofije. Naš cilj je svim kupcima i posjetiteljima omogućiti da jednostavno i efikasno, ali prije svega pristupačno, zadovolje svoje potrebe, bilo da je riječ o kupovini svakodnevnih potrepština ili proizvoda za slobodno vrijeme, kao i da u našim retail parkovima neometano uživaju u trenucima opuštanja. Uvjeren sam da će od danas svi posjetitelji moći lako pronaći sve što im je potrebno u novom STOP SHOP-u Pazin te da će upravo naš retail park postati omiljeno shopping odredište stanovnika Pazina i okolice“, povodom otvorenja je istaknuo Joško Piteša, country manager Ooperations za Hrvatsku, STOP SHOP.

STOP SHOP Pazin jedanaesti je maloprodajni park ovog brenda u Hrvatskoj, čije su lokacije već od ranije Osijek, Valpovo, Našice, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci i Labin. Povodom otvaranja novog STOP SHOP maloprodajnog parka organizatori su osigurali cjelodnevni program namijenjen posjetiteljima svih uzrasta uz brojne aktivnosti za djecu te posebne pogodnosti svih zakupaca.

Izvor i foto: Millenium promocija

Objavljeno 24. kolovoza 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.