Poslušajte Domenica Pinta, autora knjige The Great Shifter u podcastu RE-KREIRAJ ŽIVOT I POSAO: MAMFORCE.

– Vođe startupa češće ne razumiju i ne priznaju potrebu i hitnost razvoja svojih leadershipskills. Ti profesionalci su previše zaokupljeni svojim teškim radnim opterećenjem i zanemaruju svoj rast. I sam kao vođa startupa, dao sam prednost razvoju svojih liderskih vještina i kompetencija jer su se one pokazale ključnima, ne samo za održivost poslovanja već i za dobrobit naše radne snage i odnosa s različitim dionicima, istaknuo je Domenico Pinto, Founder & Chief Shifter, autor knjige The Great Shift. Poslušajmo ga u priči From Workaholic to Work-Life Integration: Redefining Career and Success Across Generations

Oslanjajući se na svoju nedavno objavljenu knjigu “The Great Shift” Domenico se osvrnuo na to kako generacije redefiniraju karijere i uspjeh, prelazeći s radoholizma na integraciju poslovnog i privatnog života.

Okupljeni su saznali koji su pokretački čimbenici i implikacije takve promjene za pojedince, tvrtke i zemlje. Domenico je podijelio svoje osobne anegdote i opisao promjenu na tržištu rada nakon pandemije COVID-19.

Provedbu EU sufinanciranog projekta RE-KREIRAJ ŽIVOT za žene i muškarce, koordiniralo je Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, u partnerstvu sa Hrvatskom zajednicom županija i tvrtkom Spona Code.

Autor i urednik: Darko Buković Foto: Mamforce/PoslovniFM Tekst priredio: Ivor Buković

Objavljeno 30. svibnja 2023. (GIA) . Sva prava pridržana Mamforce.