Zagreb, 21. kolovoza 2023. (GIA) – Deset atraktivnih ovotjednih poslovnih prilika donose PoslovniFM i Portal posao.hr. Iskoristite mogućnost brze prijave.

Radio Sjeverni.FM traži kandidata za poziciju Radijski voditelj (m/ž) u Varaždinu. Osoba na ovoj poziciji će raditi u redakciji i steći novinarsko iskustvo te sudjelovati na najvećim festivalima u regiji. Ako volite glazbu i želite raditi u dinamičnom i mladenačkom okruženju, prijavite do 16.09.2023 putem brze prijave.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia, jedan od jedan od vodećih tematskih parkova i veleprodaja igračaka na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije,zapošljava na poziciji Voditelj marketinga i oduševljenja kupaca (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak ove pozicije je povećanje tržišnog udjela i profitabilnosti tematskih parkova i igračaka. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi su godišnji i polugodišnji bonus te mogućnost rada od kuće. Prijavite se putem linka do 31.08.2023.

Iris Farmacija d.o.o. traži Suradnika za prodaju i marketing kozmetike (m/ž) u Zagrebu. Novi član tima primarno će biti zadužen za prodaju i prezentaciju proizvoda kozmetičkim salonima i stručnom osoblju (plastični kirurzi, stomatolozi) u Republici Hrvatskoj. Benefiti ove pozicije su stimulativni osobni dohodak te službeno vozilo, računalo i telefon. Možete se prijaviti do 08.09.2023. putem brze prijave.

Philip Morris Zagreb d.o.o. traži kandidata za poziciju Excise Tax and Customs Executive (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac će omogućiti rad u inkluzivnoj, raznolikoj kulturi u kojoj se poštuje svaki doprinos. Od kandidata očekuju usmjerenost na klijenta i razvijene organizacijske vještine. Ako ste proaktivni i samostalni u radu, prijavite se do 30.08.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava na poziciji Menadžer na treningu (m/ž). Poslodavac nudi mnoge benefite poput iznadprosječne plaće, fleksibilnog radnog vremena, dodatnih stimulacija i nagrada na plaću te redovnog povećanja plaće. Mjesto rada nalazi se u odmorištu Sesvete, a prijave se zaprimaju do 13.09.2023. Prijavite se putem brze prijave.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Junior Quality Specialist (m/ž) u Zagrebu. Očekuju minimalno 1 godinu iskustva rada na istim ili sličnim radnim mjestima. Izabranom kandidatu nude mentorstvo i uvođenje u posao te priliku za daljnji profesionalni razvoj u internacionalnom okruženju. Prijavite se do 25.08.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Senior Recruitment Consultant (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci ove pozicije su samostalno provođenje projekata selekcije za klijente te kreiranje i objavljivanje oglasa za radna mjesta prema unaprijed dogovorenim kriterijima. Poslodavac nudi rad u stimulativnom, odgovornom i dinamičnom radnom okruženju i bonuse na plaću. Prijave se zaprimaju do 24.08.2023. Više detalja i način prijave pročitajte na linku.

B for Business d.o.o. traži Revizora (m/ž) u Zagrebu. Osoba na ovoj poziciji radi na području revizije financijskih izvještaja svih grupa poduzetnika, revizije EU projekta, revizije osnivanja, dogovorenih postupaka te ostalim revizijskim poslovima. Idealan kandidat je ažuran i sistematičan te proaktivan u rješavanju problema. Prijave traju do 03.09.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Analitičara za upravljanje podacima u ljudskim potencijalima (m/ž) u Zagrebu. U opisu posla nalazi se praćenje i rješavanje upita vezanih uz izvješćivanje, analitiku i sustave korištene u odjelu ljudskih potencijala. Benefiti ovog posla uključuju fleksibilne oblike rada, kontinuirani rast i razvoj te novčane naknade i nagrade. Prijavite se na linku do 01.09.2023.

Jadran Hoteli d.d. Rijeka, vodeći hotelski lanac u regiji tražiReferenta nabave (m/ž) u Rijeci. Od kandidata očekuju sposobnost rada u timu i samostalno donošenje odluka te poznavanje rada na računalu i s Microsoft 365 alatima. Poslodavac nudi konkurentnu plaću uz dodatke i povlastice za zaposlenike. Rok za prijavu je 28.08.2023. Prijavite se putem linka.

Posjetite pr(a)vo mjesto u potrazi za poslom – posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izvor: posao.hr

Objavljeno 21. kolovoza 2023. Sva prava pridržana PoslovniFM.