Boris Živković

Gospodarski kroničar
Dražen Tomić

Dražen Tomić

Tehnoovisnik

Lidija Kiseljak

Uvijek uz glazbu

Marijana Matković

Tetka s tri stupa i četiri mačke

Sanja Plješa

Sve oko turizma

Gordana Gelenčer

Samo pozitivno
Zvonko Šeb

Zvonko Šeb

Zreli radiot

Goran Šikić

Rock kulturist

Neumorni pratitelj svih kulturnih događanja, posebno zahvalan za rock i glazbu koja nije mainstream.
Ljubitelj dobrih knjiga, kazališnih noviteta, dobrih koncerata, vrstan poznavatelj hrvatske administracije, borac za prava malih poduzetnika u kulturi.
Kad ne razmišlja kako je poslovati u djelatnosti kulture – multimediji, umjetnosti, glazbi, kazalištu, izdavaštvu, filmu ili baštini? odmara u zelenilu van velikog grada.
Sklon timskom radu s iskustvom u različitim situacijama, kako unutar medijskih organizacija, tako i u sklopu različitih radionica i projekata; iskustvo vođenja projekata koje zahtijevaju koordiniranu suradnju nekoliko timova.
Novinar po diplomi, prošao je i sve stupnjeve u medijskoj industriji, od novinara do urednika, više u dobrim projektima ali i onim propalima. Bio je i glavni urednik mjesečnika Total film, kao i glavni urednik časopisa za kulturu ‘Godine’, Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu. Voli i pomagati mladim kolegama, pa i ne čudi i njegovo sudjelovanje u Školi novih medija, gdje je pučavao tehnike i alate novih medija. I nešto posebno – u suradnji s Nik Titanikom koautor prvog hrvatskog animiranog online filma izrađenog u Flash tehnologiji (2001.), prikazanog na Danima hrvatskog filma.

Branimir Perković

Branimir Perković

Sve je ekonomija

Dea Olup

Žena poduzetnica

Miroslav Kuskunović

Traktorom kroz karijeru

Darko Buković

Spiritus movens